Hogyan teremtünk?

mér

Az igazság mindig a szívben van.
A belső iránymutatásban, a lélek tiszta hívásaiban, rezdüléseiben.
Amikor teremtünk, választhatunk, hogy mi alapján teremtünk?
Az alapján, amit belül tudunk, érzünk? Amire valójában vágyunk? Vagy az alapján, amit mások mondanak nekünk? Mások véleménye, elképzelései, hitrendszerei, meggyőződései, mások akarata alapján?
Az igazság mindig igazság marad, az illúzió pedig mindig illúzió marad akkor is, ha választjuk, teremtjük és éljük.
Nem tudjuk sokáig fenntartani az illúziót. Egyre rosszabbul fog esni. Az igazság pedig ott fog kiabálni a szívünkben, egyre hangosabban!
Teremthetünk egy életet, mások elképzelései, gondolatai alapján. Nem fog örökké működni. Idővel megmutatkozik a szív igazsága és napvilágra kerül a valóság.
A Szaturnusz az a teremtő erőnk, amely mindebből levizsgáztat! Ő a fény anyagba ültetésének rezgése. Amíg nem merjük azt élni, ami a szívünkben van és azt önteni az anyagba, addig teremtéseink ennek következményeként működnek és fél-elemben élünk. Minden szaturnuszi vizsgán elbuknak a teremtéseink, melyek nem a szívünkből eredtek. Ám amint meg merjük haladni e régi határokat és a szívünknek valóban értékeset éljük a fizikai szinten is – ez az erő megajándékoz a legnagyobb, legcsodálatosabb eredményekkel.
 
A Nap a Mérleg csillagképbe érkezett, a szívünk mérlegéhez, a múlt igazságait megmérő serpenyő csillagaihoz.
A lélek már ordít.
Ideje kiszabadulnia.
 
Zentai Anna
Kép: Pinterest
Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.