2018. január 20. – 21. – Hétvégi csillagüzenetek

2018. január 20. – 21. – Hétvégi csillagüzenetek

repp

Ezen a hétvégén a Hold a Halak jegyében járva a legmélyebb érzéseket és érzékelést szólaltatja meg. Nem csak érzelmeket, hanem együttérzést és lelki ráhangolódást, akár társaink lelkére, akár egy műalkotásra, zenére, állapotra. Ideje van, hogy elgondolkodjunk az utóbbi egy hónapunk élményein, tapasztalatain és kicsit megpihenve, visszatekintve lezárjunk egy lelki ciklust. Jó alkalom ez munkák befejezésére, adott dolgok lezárására, nemek kimondására is.

Szombaton a hajnali álmaink lehetővé teszik, hogy lelki szinteken információk áramoljanak lélekcsaládunk tagjaival, lelki társakkal, melyek egyben egy új jövőt is építenek. A megértés napja ez a mai, eddigi tapasztalataink tükrében oldódhat, megkönnyebbülhet a lélek. Estefelé nagyon mély, finom érzemeket erősít a Hold és a Neptunusz együttállása. Másik olvasatban ennek időminősége az, amikor egyértelműen ideje meghatároznunk, mi az, ami a lelkünkből való és mi nem, mivel vagyunk egységben, kivel-mivel érzünk azonosságot és ami ezektől el akar tántorítani, azt nem engedjük be érzéseinkbe.

A Nap ma a Vízöntő jegyébe lép az évkörön, így mától a cselekvéseinkben a tisztítás és a másokért való kreativitás jelenik meg. Ideje konkrét tettekkel is teret teremteni az élet ajándékainak. Mindennek gyújtópontja, hogy tisztán átláthatóvá válik a rendszer, amelybe kerültünk és amint kitisztul a kép előttünk, már nem kérdés, hogy elengedjük-e az addig terhelő csomagokat.

Vasárnap a Hold a Halak csillagképébe is lép, így először is megjelennek a múltból visszatérő minőségek, képességek, megélni, lezárni való ügyek. A megújulás és regenerálódás erőit hozzák el a délelőtti-déli órák, majd egyre inkább a titkok felé vezetnek, mélyre temetett igazságok kerülhetnek felszínre, elveszett dolgok találódhatnak meg.