2018. január 22. hétfő – 23. kedd – 24. szerda – Csillagüzenetek

2018. január 22. hétfő – 23. kedd – 24. szerda – Csillagüzenetek

levél

Az igazság megmérettetésének hetébe érkeztünk! Mostanában bukkan felszínre az eddig láthatatlan mélységekből, titkos terekből sok olyan igazság, amit eddig csak érzékeltünk, de nem láttuk, nem hallottuk, nem érinthettük. Most már tudhatóvá válik, eljön az igazságok megmérettetésének időminősége. Lehet, hogy megkapjuk a megerősítéseket arra, amit eddig gondoltunk, éreztünk, vagy a még ki nem mondott dolgok végre testet öltenek. Az is lehet, hogy olyan hírek jutnak el hozzánk, amik rég készülődtek, vagy biztossá válik valami, ami eddig kétséges volt.

Mindezek az égi törvénykezést szimbolizáló Mérleg csillagkép fő csillagainak üzenetei, amelyeket most a lendületadó Mars és a lélek igazságait érzékeltető Jupiter is aktivál. Szerdán a Mars kerül együttállásba a Mérleg második serpenyőjének csillagával, a jövő mérettetik meg. Vasárnap pedig a Jupiter áll be a Mérleg első serpenyőjének csillaga fölé – ez a múlt igazságainak kiderülése!

Mindeközben szerdán este lesz egzakt a Merkúr és a Plútó együttállása a Nyilas csillagkép Tejútról leérkező részénél (a Bak jegyében). A gyermeki minőséget (bármely értelemben), az információk áramlását, a szellemi megértést jelölő Merkúr részesül tehát a Plútó regeneráló, megújító erőiből. Most meg tudjuk érteni az eddig kérdéses dolgainkat, azok mélységeiben és magasságaiban. Szintet tudunk lépni kommunikáció terén, mély és ütős beszélgetések, levélváltások folytatódhatnak. Rájöhetünk, mi gátolt az önkifejezésben és az eddig kényelmes témaköröket elhagyva, félelmeinket meghaladva fejezhetjük ki magunkat. A magasabb síkokról hozott tudás, gyógyító erő most leérkezik hozzánk, beépíthetjük azt a hétköznapjainkba.

Hiszen ezért kutatjuk a láthatatlant, a spirituális síkokat, ezért akarjuk ismerni a lélek világát: mert az jön le a földre, ami ott már készen áll és ha eszerint cselekszünk, nem érhet meglepetés, ám teljessé varázsolhatjuk létezésünket.

A Vénusz után a Nap a Bak csillagkép fejéhez érkezett (szerdán és csütörtökön halad el annak dupla alfa csillagai alatt), amely a múlt irányába, a Tejútra néz. Most figyeljünk belső képeinkre, különösen arra, ami emeli a lelkünket, az érzéseinket! A múlt tisztán látása, a céltudatosság, az isteni minőségek célul való kitűzése fontos! Megindul a következő pár hét fő motívuma: az értékek őrzése, a fény védelme, ápolása, a sorsfeladatok felvállalása!

Most tudatosodik bennünk, mi is a dolgunk és ha felvállaljuk és végezzük azt, akkor január 27-től, de még inkább 31-től beindul a múlt megtisztítása, a múlt terheinek letétele, a felszabadulás!

A Hold hétfőn a Halak csillagképének visszaúszó halánál, majd annak fonalán halad, kedden végig a csillagfonálon úszik, majd szerdán elvonul a felfelé úszó, hazatérő hal alatt és estére a Kos csillagép alá ér, pár órányi időt szentelve lelkünknek az összegzésre, a számvetésre, az eddig megtett lelki útról.

Zentai Anna

asztrozófus