2018. Februári csillagüzenetek – Mindent kitisztító áramlatok

2018. Februári csillagüzenetek – Mindent kitisztító áramlatok

aaaa

Ebben a hónapban egy nagyon erőteljes tisztító áramlatot kapunk, hogy a most érkező áldások tiszta térbe, szabadon be tudjanak lépni. A Nap február 14-ig végighalad a Bak csillagképen, ezidáig van idő felvállalni sorsfeladatainkat, ugyanakkor egész hónapban, végig a Vízöntő csillagkép alatt jár, így ez az időszak elsősorban a tisztulásról, a felszabadító, éltető erők érkezéséről szól. A Mars ugyanakkor a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek terében a legbensőbb igazságokat, érzéseket hívja életre. A bátrak életében nagy erőkkel folyik most az önismeret mélységeibe merülés. Február 5-ig levágjuk a szintlépéstől, a felemelkedéstől visszatartó erőket, 11-én vasárnap pedig eljön az ideje annak, hogy a legmélyebb szeretet erejében töltődjünk fel, ugyanis ekkor áll együtt az energiát adó, tüzes Mars a Skorpió szívével, az Antares csillaggal.

Mindezek mellett a Vénusz a Bak csillagkép alatt haladva, elvonul a Bak és Vízöntő átfedése alatt, majd február utolsó napjaiban a Halak csillagai alá érkezik – kapcsolatainkban, művészetek, testiség és női minőség terén így először a fény őrzése, a sorsfeladatok, küldetések felvállalása lesz időszerű, majd eljön a múlt terheinek letétele, ezt követi a jövőért való tisztítás, végül visszatérnek a múlt minőségei.

A fényszögkapcsolatok tekintetében kiemelkedik a hónap közepe. 4-én a Vénusz és a Jupiter kapcsolata fejlődést ígér kapcsolataink letisztulását, bizalmunk, érzelmi stabilitásunk megerősítését illetően. 10-től a Vénusz a Halak jegyébe lép, így mélyebb érzelmeket szólaltat meg. 15-én az újhold igen különleges erőtérben, a Nap, a Hold és a Merkúr együttállásával, az Uránusszal fényszögkapcsolatban jelenik meg, így komoly tisztító-felszabadító, tudattágító erőket hoz el! A szabadságról, függésektől való mentességről, a végtelen lehetőségekről, mindent átlátó megértésről és tisztázó beszélgetésekről is szólnak ezek a napok. Mindezt a Vénusz és a Szaturnusz aspektusa is megtámogatja, amely segíti és stabilizálja azon kapcsolatokat, melyek eleve elrendeltek, értékesek és időtállóak. 21-én a Vénusz-Neptunusz együttállás már a Vízöntő második csillaghulláma alatt jön létre, így a jövő érdekében történő, megkönnyebbítő tisztulások, oldások, szabadulások ideje ez, erős érzelmi-lelki töltettel. 25-én a Vénusz és a Mars a férfi-nő kapcsolatrendszereket segít rendbetenni, vágyakat tisztázni, ugyanekkor a Merkúr-Neptunusz együttállás mély, meghitt beszélgetéseket, mély lelki élmények kifejezését, bensőséges információáramlást mutat, melyek szintén a jövő tisztázását hívatottak szolgálni. Végül 27-én a Vénusz és a Plútó összefonódásával kapcsolataink és női mintáink minőségi megújulása, mélységes vágyak anyagba ültetése válik lehetővé.

Zentai Anna

asztrozófus