2017. szeptember 25. hétfő

2017. szeptember 25. hétfő

víztűz 500pix pontkom

A Mérleg alatt, az eljövendő időt érintő igazságokat jelölő csillagoktól halad ma a Hold, egészen a Skorpió csillagkép szívéig, az Antares csillagig. Az Antares a legmélyebb szeretet csillaga, amely a világoszlopok között egyedüliként érdemelte ki, hogy nem csak a Világunknak, de az Istenek Útjának is tartóoszlopa lehet.

Álmaink idején így még a jövő igazságaira érzékelés jelenhet meg, majd napközben saját belső titkaink kutatása van soron és a gyógyulás ereje. A Nyilas tüzes jegyébe lépő Hold a hit erejét adja a test és a lélek gyógyulásához is.

A Merkúr ma áll együtt az Oroszlán nemző részével, a Denebola csillaggal, így szellemi és kommunikációs erőinkben a termékenység és magvetés idejét éljük. Szavainkkal és gondolatainkkal igyekezzünk fényt teremteni!

A délelőtti – déli órák folyamán a Nap és a Hold kapcsolódása által eddigi tapasztalataink szintézisét alkothatjuk meg. A Nap oldaláról a múlt minőségeinek elhagyása, az új felé indulás, a belső munka és egyensúlyteremtés jelenik meg. A Holdéról pedig az igazságok tiszta érzékelése, a jövő érzékelése, a magasabb minőségű létezéshez méltatlan dolgok levágása. Mindezt most harmonikusan hozhatjuk létre, ezek az erők a múlt minőségeinek elengedését támogatják, könnyítik, a megértés és finom érzékelés segítségével.

Egész nap időszerű, de főként délután érezhető, hogy ideje van meghaladni az önkifejezésben lévő gátainkat, kommunikációs félelmeinket is. Újabb lehetőséget kapunk arra, hogy merjünk megnyilvánulni, kifejezve a lényeget, a valóban fontosat. Mindemellett a tüzes Mars és a vizes Neptun szembenállása továbbra is mélyen érintő, a rend és egység igényét ébresztő, tisztító erőkkel van jelen.

28-án csütörtökön lesz egzakt a Jupiter és az Uránusz újabb szembenállása, amely karmikusan vállalt körök kifutását, újabb párkapcsolati minőség elindulását, a tudat tágulását, az igazságok letisztulását hozza magával.