2017. január 18. szerda

2017. január 18. szerda

playbuzz2

Már csak egyetlen vegytiszta Bak minőségű nap van előttünk, hiszen 19-én este a Nap már a Vízöntő jegyébe fog lépni. Így még merenghetünk kicsit azon, milyen belső korlátozások tartanak vissza attól, hogy saját fényünket meg merjük mutatni a világnak, hogy merjünk ragyogni!
Van egy kedves gyógyító barátom. Látja az emberek fényét.
Ő szokta mondani, hogy mennyire mások lennénk, ha mindannyian látnánk a saját fényünket, a bennünk ragyogó isteni fényt! Hol lenne akkor az alacsony önértékelés, az önbizalomhiány, a megalázkodás, nem csak önmagunk, de társaink felé is? Ha a szemünkkel látnánk egymás fényét, egymással is egészen másképp bánnánk. Mindezek nélkül, sok küzdés, nehézség árán felfedezni ezt a fényt magunkban – ez a földi élet csodája, ajándéka.
A mai napon az ölelés, a belső rendrakás és továbblépés, és továbbra is a tisztulás ideje van. 16 óra tájban (+- fél órában) tudunk olyan minőségeket, dolgokat kivinni a világnak, ami igazán mélyen érint másokat. Este pedig lelki regenerálódás és megújulás óráit éljük. Ha sorsunkon szeretnénk fordítani, arra az este kitűnő.

Zentai Anna
asztrozófus

Kép: playbuzz