2016. március 18.

Március 18. péntek – A kozmikus időminőség mától lehetőséget ad arra, hogy megszabaduljunk azoktól a női, érzelmi és párkapcsolati mintáktól, amelyek még visszatartanak a kiteljesedéstől. A Vénusz a Vízöntő jövőt tisztító hulláma alá érve, immár a jövő érdekében történő tisztulásunkat segíti. A Nap és a Merkúr ugyanakkor továbbra is a Halak csillagzat visszaúszó halánál jár, így most tudjuk visszahívni a még el nem rendezett helyzeteket, hogy megoldást találjunk rájuk. Ideje van világosan, egyértelműen, félelmek nélkül kifejezni önmagunkat és megbeszélni az aktuálisan felmerülő dolgokat.

A Hold ma reggelig még a Rák nosztalgikus, óvatos és intuitív jegyében jár, majd 9 órától az Oroszlán jegyébe lép, így a Nap uralma alatt már a ragyogni merő, méltóságteljes, öntudatos, nagylelkű és kreatív oldalunk kerül előtérbe. A Hold mögött a Rák csillagkép ragyog ma, annak is első két ága: napközben és délután a megnyíló, befogadó szeretet óráit éljük, majd estére a tápláló, megtartó szeretet ideje jön. A lélek táplálása a kapcsolatainkat is tartalommal és erővel tölti fel – a lelkiség, az érzések, az érzelmi élmények táplálják emberi kapcsolatainkat.

 

A Mars a Skorpió ollója alatt haladva, impulzív élményekként mutathatja meg, mit van ideje elengedni magunkból, hol tápláltuk eddig az egót, a félelmeinket és hol érdemes a szeretet felé közelíteni. Ma emelő erőket mozdít meg a Hold és a Mars, tüzes inspirációk és tiszta rálátások által késztet arra, hogy kiégessük a negatív erőket, uraljuk ösztöneinket és a felszín mögé pillantva, saját magunk belső működéseit felfedezve változtatni tudjunk.

 

ZenTaiAnna

 

szovomuhely@gmail.com