2015. október 02.

Október 02. péntek – A bolygók nagy része az Oroszlán és a Szűz csillagképekben jár, miközben a Szaturnusz a Skorpió ollója felé tart – így most van ideje rálátni önmagunkra, a múltra, tanulni saját működésünkből, visszanézve átlátni a történéseket, helyükre tenni magunkban, ami téves volt és elhagyni, levágni mindent, amiről kiderült, hogy csak gátja volt boldogságunknak. A Szaturnusz azon a területen jár az égbolton, amit a Tejút emelt szintű energiaútja követ, így most zajlik a felkészülés a magasabb szintű, isteni energiákkal való találkozásra. Most kaptunk lehetőséget felismerni és letenni mindazt, ami visszatart bennünket attól, hogy igazán kiteljesedett életet éljünk.

A Hold az Ikrek jegyében jár, kora délután halad el a Bika szeme, az Aldebaran csillag alatt, így nagyjából dél és 16 óra között érzékelhetjük, hogyan élhetünk és kapcsolódhatunk társainkkal isteni minőségben. Továbbra is nagy dolgokat érhetünk el, ha merünk világosan kimondani, megbeszélni, számunkra fontos dolgokat.

A feltétlen szeretet erejével már fel vagyunk töltekezve – a feltétlenség fogalmán pedig érdemes elgondolkodni. A feltétlenség valóban feltétlenséget jelent.

A múltra való rálátással megtalált igazságok, a mélyről feltörő élmények kitisztulási folyamata, a válaszok megtalálása, mind-mind oda akar vezetni, hogy igazán megismerjük saját magunkat és legyünk merészek változtatni saját magatartásunkon! Ideje felismerni, hogy a saját életünkért, boldogságunk meglétéért magunk vagyunk felelősek. Amíg a külvilágot, a másik embert hibáztatjuk, nem jutunk megoldásra, nem történhet szintlépés. Bármire is jövünk rá mostanában – az saját magunknak szóló üzenet! A kulcs, ami a teljesség felé vezet, csakis az önmagunkra táruló ajtót nyitja.

Lényegében minden Isten felé vezet. Amíg bármi másba kapaszkodunk, amíg bármi mástól, vagy bárki mástól várjuk a teljességet, a megérkezést, a biztonságot, a szeretetet, a tökéletességet – addig csak múló állapotokat élünk meg.

A végső megérkezés ön-magunkba – az Istenhez való megérkezés. Ez az egyetlen, ami tökéletes.

 

Zentai Anna