2015. október 27.

Október 27. kedd – A jelen időszak nagy átrendeződések beérését jelenti, amelyek régóta készülődtek már és magasabb életminőség eljövetelére adnak lehetőséget. Így most nem is érdemes csodálkozni azon, ha bármi véget ér, lezárul, bárki változtat (munkahely, élettér, kapcsolatok, stb.), ez mind a beérése annak, ami már jó ideje zajlott és új kapukat nyit előttünk, egy magasabb szintre, legyen az anyagi vagy érzelmi boldogulás, esetleg mindkettő.

A Nap az Angyal csillagai alatt halad, angyalaink segítségét ilyenkor még intenzívebben érezzük, kihasználhatjuk – hiszen azért vannak, azért léteznek, hogy segítsenek bennünket. A Merkúr szerdától vasárnapig a Holló csillagképben haladt, mostanra hagyja el a Holló csillagainak hatókörét, így szellemi-gondolati szinten, kommunikációs téren megtörtént már a korszakváltás, a szellemi értékek átörökítése és a jóslatok érkezése. A jövőt építjük általa továbbra is.

A Szaturnusz még a Skorpió olló-csillagainak hatókörében jár, de lassan a szíve felé veszi majd az irányt. Egyre mélyülő önismeret, szeretet, hit ideje jött el, az egót építő tulajdonságaink feláldozása, a szeretet működésének érdekében.

A Hold a reggeli órákban halad el az Al Rischa csillag alatt, így ezek az órák (7 és 8 között) a belső összegzés, a lelki számvetés órái. Most azért is érdemes újra átgondolni a legutóbb megjárt utunkat, hogy a már ma megnyíló új utakra tiszta, könnyed, ám biztos lábakkal lépjünk. A Hold ma délelőtt még a Cet és az Eridanus csillagképek üzeneteit erősíti, hiszen a Halak és a Kos között jár, majd dél után már a Kos feje alá ér – lelkünkben képessé válunk megkülönböztetni, mi jelenti a fényt és mi jelenti annak hiányát az életünk úján, a jelen helyzetekben. Így lesz igazán érdemes az elindulás!

14:06-kor teljesedik ki a telihold, a bika Hold és a skorpió Nap tengelye által. A külső-belső biztonság együttes meglétére világítanak rá az égiek.

Estére a Hold (19 és 22 óra között) a Kos legfényesebb csillagával, a Hamallal együttállva, a belső tudatosság, a szellemi erő és irányítás képességét árasztja felénk. A Kos minőség által vagyunk leginkább képesek a tudatos gondolkodásra, az önlegyőzésre, szellemünk, gondolataink megfelelő irányítására és szellemi erővel, bármilyen cél elérésére!

Zentai Anna

Fotó: Vajda Attila