2015. június 04.

Június 04. csütörtök – Női minőséget tekintve, eljött a megnyílás, a befogadás ideje. Mind a Nő, mind a Férfi számára itt az idő befogadni valami újat, mást, finomat, tartalmasabbat. A Férfi minőség ugyanakkor most küzdi fel magát egy magasabb szintre.
A Rák minőségbe érve fontossá válik (különösen a rák Nap- és Hold jeggyel, Asc-sel bíróknak), a fogadás-táplálás-engedés folyamata. Első lépés, hogy felismerjük: minek van éppen ideje? Fogadásnak, nyílásnak? Megtartásnak? Elengedésnek? Második lépés, hogy tegyük is meg ezt. Ez a folyamat minden szinten jelen lehet, testi-lelki-szellemi szinten is, de főként belülről indul. Ha belül, magamban tudok elfogadni-fogadni, tudok szeretettel táplálni, növelni, növeszteni, ha tudok engedni-elengedni, bármit, ami általam létezik, vagy létezett – akkor ez kívül is megjelenik és könnyebben, gyorsabban lezajlik. Beindítja a külső, gyakorlati folyamatokat is. Ha pl. valami várat magára, kérdéses, hogy mivel gátolom ennek fogadását? Lehet, hogy csak egyetlen kis változtatás a tudatban már megengedi, hogy vágyam tárgya megérkezzen.
Ma a Bak jegyében jár a Hold, ezért a lelki-érzelmi tapasztalatok ideje van. Nem meglepő, ha az általában vett szétszórtságot ma precízség, lassúság és meggondoltság váltja fel. A mai este kiválóan alkalmas meditációra, révülésre, egy szebb jövő érdekében történő felismerésekre, lépésekre. A nap második felében már érezhető a Hold és a sorsemelő Plútó együttállása, amely a péntek hajnali álmok idején lesz egzakt. A lélek, az érzések, a családi minták regenerációját, megújítását segíti és a lelki erőnk megtapasztalását.


ZA.