2015. június 05.

Június 05. péntek – Igen kellemes folyamatok tetőfokára érünk ma, vagy az is lehet, hogy a nehézségekben jönnek segítő, támogató erők. Álmaink nagy segítséget nyújtanak lelki gyógyulásban, gátak meghaladásában, például abban, hogy beérjünk az anyaságra, vagy az érzéseink kimutatására. Érezhetjük azt is, hogy a lelkünk mélyén képesek vagyunk megtalálni az erőt és arra koncentrálni, amire igazán szeretnénk. Céltudatosan alakíthatjuk át magatartásunkat annak érdekében, hogy még inkább otthonra találjunk önmagunkban és napközben, ennek érdekében felszabadíthatjuk lelkünket az eddig gátló tényezőktől.
Délután a Vénusz (termékenység, nőiség, párkapcsolatok, testiség, művészetek), a Zodiákus körön az Oroszlán jegyébe lép. Az oroszlán Vénusz idején zajló fejlődési folyamat az, amikor merünk tisztán rálátni arra, hogy eddig hogyan viselkedtünk, cselekedtünk és az érzelmi működéseket átlátva végre a saját uralmunk alá vonhatjuk az eddig ösztönös működéseket. A testi élvezetekben, örömökben, szépségben és nőiségben a ragyogás, a kiteljesedettség állapotát tudjuk most megélni.
A Vénusz mögött a Rák csillagkép első ága a befogadás idejét üzeni. Ez emel most ahhoz, hogy átlépjük az eddig félt küszöböt, meghaladjuk az eddig húzott tudati határokat, merjük kinyilvánítani eddig megbújó képességeinket. Érzelmi kapcsolatokban ez az időszak az igazán érett, értékes kapcsolódások megerősödését hozhatja. Az elmúlt időszakban volt alkalmunk megismerni a mélyebb, eddig titkos, rejtett működéseket, ezért saját, személyes tapasztalataink alapján lassan, lépésről lépésre megalkothatjuk saját valóságunkat, igazságainkat.
Kicsivel éjfél után a Mars és a Jupiter szintézisalkotó fényszöge teljesedik be, ami megjelenhet álmaink üzeneteiben is. A magasabb tudás, bölcsesség és a fény felé törekvés ereje együttesen segít most meglátni, mi is visz igazán előre.

Zentai Anna
(..és a gyerek is besegített egy kicsit.. smile hangulatjel