2017. március 06. – 12. – A 10. hét üzenetei

2017. március 06. – 12. – A 10. hét üzenetei

kékesség

Ezen a héten kiemelt szerepet kap a csütörtöki nap – a Merkúr már 8-án szerdán, a Nap pedig 9-én csütörtökön lép a Halak csillagkép alá, a visszaúszó halhoz. A hétfő és a kedd még a tisztításról szól! Tiszta, rálátó megértések születnek (különösen a keddre virradó álmaink idején), ideje jön, hogy világosan megbeszéljük – főleg az érzelmi-lelki – dolgainkat.
Akár a keddre virradó este és éjszaka is alkalmas mély, meghitt, nagyon őszinte beszélgetésekre. Titkos, rejtett, eddig le nem tisztázott dolgok szabadulhatnak fel belőlünk és tisztulhatnak le. Érdemes a jövőre irányuló terveket, elképzeléseket most, legkésőbb a keddi nap folyamán megbeszélni. Ha eddig valamit rég nem mondtunk ki, akkor most teret kapnak a kimondásra váró mondatok.
Szerdától szellemi-kommunikációs energiák, beszélgetések, hírek, üzenetek, információk áramlása által, gondolatokban kezdenek visszatérni a múlt minőségei. Írásban, kommunikációban való tehetség is visszaáramolhat. A múltat érintő beszélgetések hava következik.
Csütörtöktől már teljes erővel áramlik vissza a múlt – átörökített energiáinkkal azon fáradozhatunk, hogy mélységes rendet, harmóniát, egységet teremtsünk.
Pénteken a Mars a Bika jegyébe lép, ettől kezdve akaratunk, erőnk, a biztonság megteremtésére, az elképzeléseink anyagi, kézzel fogható megvalósulására koncentrálódik. Az erő fizikailag is meg akar nyilvánulni. Bár az anyagi világgal és a testiséggel találkozunk elsősorban, mégis, ezeket most mind a lelki-spirituális erők mozgatják. Növekedni, gyarapodni, jólétet és bőséget teremteni a földi életben, erre kapjuk az erőt. A kezdet és a termés erői egyesülnek.

Zentai Anna
asztrozófus