Egy médiumi közvetítés részletei…

Amikor a médium barátnőd az elhunyt nagypapád lelkével beszélget és szimultán írja neked a társalgásukat messengeren 🙂

 

 • Bencére (dédunokája) azt mondja, hogy olyan okos nagy már! Azt mondja, érdekelni fogja mindig az, amit az anyukája csinál, (ezotéria) de egy új irány felé fog elköteleződni. Vonat az hogy jön ide? Nem tudom, de kapcsolja Bencéhez a vonatot. (Bence kiskora óta vonzódik a vonatokhoz, nagypapája is vasutas volt) Tüdejét mutatja, azzal volt valami gond? …meg a légzését, jó, a kettő összefügg, de kiemeli külön a légcsövet. (igen)
  Azt is mondja, hogy Bence több dolgot lát, mint amit elmond. Sok mindent természetesnek vesz. (ez után a beszélgetés után kezdett mesélni a látomásairól és egyre többször mondja ki hangosan is a megérzéseit)
  Azt mondja, lesz még költözés az életedben, de valami érdekeset mond, hogy a párod a számokhoz kötődik. (számmisztika)
  Azt mondja, akkor fogod a párod közel tudni, ha lehiggadtál, ha nyugodt időszakban leszel. Azt mondja, jövő nyárra sok minden kézzel foghatóvá válik, ami most még csak tervnek tűnik. Azt mondja, pihenj, szedd össze magad energetikailag, logikailag, minden szinten, és úgy tudod megmozgatni a partnered energiáját. (túl sokan voltak rámtapadva, leszívták az energiámat, ezért is kell háttérbe szorítani az asztrozófiát) Azt mondja, hogy még mindig túl sok stressz, teher van a hátadon, túl nagy behatás, sokat csendesedtél az utóbbi időben, de még van zaj.
   Milyen érdekesen fogalmaz ő is, mint mindegyik lélek, véletlen sem az én szavaimmal 😀
   Szedett ő gyógyszert valamire? Gyomorra talán? …
  Valamiben nem volt megjelenítve a neve? …úgy mutatja, mintha egy emlék őrizné a nevét, vagy valamijét… és ez ilyen kézi dolog, vagy ezt is másképp kell érteni, de nem tudom, hogyan .. (egy kiskanál, benne a neve)
   Anyukád felé virágot mutat, hála jele. Olyat mond, hogy néha szó szót követett, nem volt mindig nagy az egyetértés, de közel volt a szívéhez. …
   Bal fülére nem volt nehezebb a hallás? (a háború ideje alatt egy gránát mellette robbant fel, a bal fülére elvesztette a hallását)
  “Te vagy a legjobb” ezt így mondta, szó szerint jött át, (lányának mondta) azt mondja: “nem volt könnyű életem, de megérte”.
   Azt mondja, mondjam meg neked, hogy egy kislány még benne van a sorsodban.
  Mondtam neki, hogy én ezt már mondtam neki korábban is, de ezen nevetett 😀 (sokadik üzenet, több forrásból jön már évek óta)
   Ezt nekem mondja viccesen megint: “zavarba ejtően sok mindent meghallasz” 😀
  Anyukádnak azt mondja, ne zárja össze az energiáit, merjen ő is nagyot lépni, hisz volt már erre példa. A szabadságot, a merészséget kell megélnie, ha lekorlátozza ezt, rabsággá alakul.
  … legyen merész, nem tudom, de bátorságra inti…
  Anyukád ír? Vagy benne van ez, hogy írna? Valamit? Mert azt mondja a lélek, hogy írja ki magából a dolgokat, ezért kérdeztem… (soha nem beszéltünk erről, ezt még velem sem osztotta meg, itt derült ki, hogy van hívása és hajlama az írásra)
  Vannak rejtett gondolatai, amiket sosem tett ki, mert azt gondolta, hogy nem lehet, nem szabad..
  …most nem tudom, hogy ez a jelen, vagy a jövőre vonatkozik, de azt mondja hogy egy nagyobb vár közelében laksz…
  ..Azt mondta, a vártnál is jobb dolgok történnek majd, csak te okozhatsz kavarodást, mert nem bízol magadban eléggé, ezt kell még gyógyítani. (kavarodás azóta kipipálva 🙂 )
  (Közvetítés: 2017. július)
 • AJÁNLÓ:
 •  Anyssa – www.anyssa.gportal.hu 

  Facebook oldal: Anyssa – ezoterikus tanácsadó oldala

krist.g