Valójában korlátlan bőségben élünk!

Valójában korlátlan bőségben élünk!

Végtelen és korlátlan bőségben élünk, bármiből, amire szükségünk van, bőven a rendelkezésünkre áll! Bőven vannak anyagi javaink, szellemi javaink, bőven van erőnk, életerőnk, bőségében vagyunk mindennek, itt a Földön! Bőven vannak lehetőségeink is! Ám az ember önálló teremtő lény és ha nem a bőségre, hanem a szűkségre irányítja figyelmét, akkor a szűkséget teremti. Így, ha befolyásolni akarunk valakit a teremtéseiben, akkor elég, ha meggyőzzük arról, hogy nincs lehetősége.

Ezt teszi mindig egy olyan hatalom, amely uralni akarja az embert. Legyen az hatalmi játszmát játszó személy, vagy emberek csoportja, vagy az aktuálisan vezető hatalom – teljesen mindegy -, aki uralni akar és energiát elszívni, az abban a hitben tartja társait, hogy nincs lehetősége. Ám ez nem igaz! Korlátlan és végtelen lehetőség áll mindenből a rendelkezésünkre! Még több is, mint amire szükségünk lenne – ezért jó, ha a szívünkre hallgatva választunk.

Ha nem hiszünk a korlátozottságban tartó, külső hatásoknak – amelyek valójában belső önkorlátozásaink kivetülései, tükrei – akkor csodálatos bőségben élhetünk!

A mai Mars-Uránusz trigon pontosan ezt tanítja: engedjük áramolni az erőnket, nyissunk a korlátlan bőségre, a korlátlan lehetőségekre! Húzzuk meg határainkat és tegyünk pontot minden olyan dolog, kapcsolat, állapot végére, amely eddig szűkségben és erőelszívásban tartott! Ha letesszük mindazt, ami eddig szívta az erőnket, az hatalmas felszabadulással jár és sokkal jobb lehetőségeket hoz!

Valójában szabad vagy, bőségben élsz és a lehetőségeid annál is jobbak, mint ahogy eddig hitted!

Zentai Anna

Kép: Pinterest