Tisztaságod és tudásod élésének ideje – Jupiter-Uránusz a Bikában, továbbra is…

Biztosnak lenni abban, ami igaz és tiszta és közvetíteni azt. Ez a Jupiter-Uránusz együttállás most, a Bika jegyében, a Kos és a Bika termékeny csillagainak átfedésénél.

Gondold most végig, hogy mi az a helyzet, amivel éppen küzdesz, ami most a megoldandó a számodra! Ez a helyzet most megoldhatóvá válik azzal, ha elkezded elismerni azt a csodát, azt a fényt, azt a tisztaságot, aki és ami valójában vagy és ezt mered képviselni is!

Sok mindent megéltünk a múltban, a gyermekkorunkban. Ezek az élmények kondíciókká, hitrendszerekké váltak. A külvilág arra hangolt mindenkit – kivétel nélkül -, hogy kevesebbet ér, hogy nyomja el magában azt a csodát, azt a fényt, aki és ami valójában! Minden emberi léleknek ez az útja… ezt kibontani magában és élni a fizikai síkon is. Ezért jöttünk. Elhoztuk a fényünket a Földre, és egyedül az ember képes arra, hogy testben élő lélekként megvalósítsa a láthatatlant a láthatóban is… micsoda kiváltság ez!

Neked is küldetésed van. Az, aki vagy, valójában és lényegében, csodálatos fénylény, Isten gyermeke, ragyogó fényszikra. Benned is ott él ez a fény és kibontásra vár!

Ám a földi játszótér szabályai mindenkire vonatkoznak. Mindaz, amit megéltél a múltban, arra kondicionálhatott, hogy elbizonytalanodj a fényedben. De ez nem baj. Emberi dolog. A játék része 🙂

Most abba az időminőségbe értünk, amikor a fénymunkás lelkek nem várhatnak tovább! Ideje van, hogy a bennünk élő fényszikra, a sokféle különleges képesség, tehetség és érzés kibontakozzon és az anyag síkján élve legyen. Ehhez azoknak, akik elnyomták önvalójukat, már nem elég felébredni – hiszen a legtöbben már ráébredtek önnön értékeikre – hanem arra van szükség, hogy ezt képviseljék az anyagban is!

Ahhoz, hogy merj kiállni magadért, képviselni a tudásodat, élni a bölcsességedet, hogy ne inogj meg a szíved igazában, hogy ne tűrj el bántásokat, igazságtalanságokat, hogy képviselj, taníts és példát mutass, nem elég belül tudni valamit, hanem szembe kell nézni a társaiddal, érvényesíteni kell tudásodat és igazadat, ellent kell tudnod mondani, határokat kell tudnod húzni és merni kell élni azt a tiszta igaz minőséget, aki és ami valójában vagy!

Ehhez önértékelés kell és magabiztosság. Biztosnak lenni abban, hogy amit te képviselsz, az értékes, megbecsülendő.

Ehhez az kell, hogy ne ingasson meg a másik. Vagy az, hogy annak ellenére is éld, ami igaz.

Most, a Vénusz uralma alatt az ősbizalom erejét tudod megerősíteni magadban ehhez. A Jupiterrel az önbecsülésedet állíthatod helyre, az Uránusz erejével másképp tudsz viselkedni, mint ahogyan azt megszokták tőled. Már nem kell, hogy meghajolj mások előtt, már nem kell, hogy alább becsüld magad, hogy megengedj olyan dolgokat, amik nem a tiszta szív sugallta irány szerint valók.

Most legyél biztos magadban és képviseld is ezt! Így oldódik meg minden helyzet a jelen időszakban.

Nem számít, mi volt a múltban, nem számít, hogy mi történt veled. Ezek csak a felszínen tudtak kárt okozni, a mélyebb szinten, az örökké égő fénymagod, isteni önvalód soha nem tud sérülni!

Ébredj tudatára értékességednek! Élj a kapcsolataidban is a méltóságod szerint! Az anyag szintjén vizsgázódik le, hogy mennyit tudsz megvalósítani abból, ami vagy! Most minden támogatást megkaptál hozzá.

Zentai Anna

Kép: Pinterest