MI VÁR RÁNK 2022-ben?Éves előrejelző – rövidített változat

MI VÁR RÁNK 2022-ben?Éves előrejelző – rövidített változat
I. rész – Numerológia

Mindenekelőtt, ha előrejelzést, útmutatást olvasunk, akkor tudnunk kell, hogy nem gyakorlati történésekről és nem konkrétumokról szól az írás, hanem energiákról, lehetőségekről, amelyeknek fizikai anyagba öntődése és alakulása a saját teremtésünk függvénye. Teremtéseink javarésze pedig a mélytudat terméke, így ha a saját életünkben valamit változtatni szeretnénk, akkor ez önmunkával, a mélytudatban lévő hitrendszerek, blokkok oldásával lehetséges. A jövő nincs készen – lehetőségünkben áll változtatni rajta, de ezt önmagunkban kell, hogy megtegyük és akkor valóban működik.

2022 egyik olvasatban a Jupiter, másik olvasatban a Vénusz éve. Különböző megközelítések szerint:
– 20+22 – Égi Ítélet és Bolond, a Tarot lapjai szerint. Vagyis nagy energiákat mozgat meg, első felében egy erős megtisztulás van jelen, magasabb égi beavatkozással, angyali segítséggel, egy korszak lezárul és egy új indul el, akár már halottnak hitt dolgok, minőségek feltámadásával; a második felében pedig a Flow-ban, az áramlásban való, tiszta jelenlét válik fontossá, nem agyalni, nem számítgatni és következtetgetni, hanem engedni, hagyni és nyitott szívvel, függetlenül, szabadon kapcsolódva, éppen a kiszámíthatatlanság áramán vitetve magunkat, szívvel-lélekkel, örömmel élni a mindennapokat. A tisztulások, oldások, a függések elengedése, az álmok világa, mind fontos minőségekké válnak most.
– A három kettes a dualitást, az eddig elindult gondolat-magok anyagba öntését és a női minőség fontos szerepét hangsúlyozza. Ahol megjelenik a hármasság, ott teljesség van! (Atya-Fiú-Szentlélek, avagy Anya-Apa-Gyermek, avagy test-lélek-szellem.) Mind a három szinten a kettes energetika dominál. Ami 2021-ben elindult, energetikailag már jelen volt, az ebben az évben anyagba öntődhet. A nőiség, női minőség, a nők szerepe kiemelkedik. Az 1-es évben a férfinak kellett a helyére állnia, ez jelenti a bennünk élő férfi minőség helyreállítását is, mint pl. akaraterősség, öntudatosság, bátorság, az akarat érvényesíteni tudása, egyenesség, stb. Most a női erőn van a sor, így lesz teljes egész e kettő. Az intuíció, az érzések, érzékelés, a befogadó és anyagba szentelő minőség is helyre kell, hogy kerüljön. Ezt megerősíti a téli napforduló képlete is, ahol a Hold, mint lélek az uralkodó minőség és a Neptunusz, mint a lélek mélysége és tisztasága, a vezérlő elv!
– A 2+0+2+2 összeadásával 6-ot kapunk, azaz 6-os évünk van. Ez a Vénusz, a Tarot-ban pedig a Szeretők arkánuma. A 6-os az ember száma, az emberi kapcsolatok most mindenképpen felértékelődnek és az anyagé is, így az anyagi-testi-fizikai megélések és jólétünk is fontosabbá válik. A Vénusz alapvetően az ősbizalom és termékenység bolygója. Így e minőségek helyreállításának most kedvez az idő. Itt az ideje megerősíteni a bizalmat, biztonságérzetet és termékenyebbé válni, kibontakoztatni tehetségeinket és művészi képességeinket. A párkapcsolatok kiemelt szerepet kapnak, de minden társas kapcsolat fontos tanítónkká és az élmények fő színterévé válik. A Szeretők arkánuma elsősorban az önszeretet minőségét idézi meg. Ha ez rendben van az egyénben, akkor tud szeretettel kapcsolódni kifelé, másokhoz is. Ezt követően lehet csak párkapcsolatról beszélni. Biztos, hogy ennek energiájában sokan, akik még nem kapcsolódtak, most nyitni fognak és több kapcsolati tapasztalás áll előttünk, sokan társra is találhatnak – fontos, hogy ez az igaz, feltétlen szeretetben történjen! Emellett a Szeretők a szabad szívvel hozott döntések és választások idejét is üzeni! Olyan helyzetekbe kerülhetünk ebben az évben, amikor különböző lehetőségekből ki kell tudnunk választani az egyiket – itt rendkívül fontos, hogy A SZÍVÜNK SZERINT válasszunk! Hiszen ebből alakul ki az, hogy mi vár ránk a jövőben! A jelenünket is a múltunk választásai határozzák meg. Ha elméből döntünk, nem leszünk elégedettek – a szív az, ami előre tudja, mivel, kivel, hogyan van és lesz dolga! A Szívünkre hallgatni most kiemelten fontos!
– A Jupiter évében a kiáradás, kiterjedés, nagyítás, gyarapodás, bővülés energetikája van jelen, a tavalyi határhúzás, lényegre koncentrálás és valódi értékek megmutatkozása után. A Jupiter a hit, a bizalom, az igazság, a tanulás és tanítás, a szeretet bölcsességének elve. Minden ide kapcsolódó dolgunkat ideje elővenni. Mostantól az igazság kérdésköre fontosabbá válhat, ugyanakkor a fő kérdés mindig az, hogy mit tudunk megtanulni egy adott helyzetből és mennyire tudjuk a szeretet alapján működtetni a kapcsolatainkat, az életünket?

Folytatás következik…

Zentai Anna – asztrozófus
Kép: Pinterest