Heti előrejelzés (2017. augusztus 22-27.)

Heti előrejelzés

ahegy

Kedden halad el a Nap pontosan az Oroszlán szíve alatt, így ezen a nap a szeretet erejének megtapasztalása. Ne feledjük: csak a feltételektől mentes szeretet lehet igazi szeretet! Ezt tanuljuk most. Szintén e napon tetőzik a Mars és a Szaturnusz felemelkedésre inspiráló ereje, ami a lassú, de biztos, stabil, valóban értékes alapokon való építkezésről szól, ehhez ad erőt. A tiszta rálátás és a félelmek gyógyítása egyszerre hoz belső késztetéseket. A stabil, biztos, céltudatos erőkifejtés ideje ez.

Szerdán a Vénusz a Rák csillagképbe érkezik, így e naptól megkezdődik egy erőteljes megnyílás, a befogadó szeretet ereje érezhető. Fontos kérdés lehet az is, hogy mire nyílunk meg – meg kell különböztetnünk, hogy mi az, ami a lelkünk hívása szerint való és mi az, amit mások akarnak ránk erőltetni?

Csütörtökön újabb fontos tetőpont jön el, a Vénusz és az Uránusz összekapcsolódása által kapcsolatok, nőiséggel és vágyakkal, termékeny erőinkkel kapcsolatos dolgok tisztulhatnak le. Karmatisztítás, oldás, függetlenedés, felszabadulás is történhet ezen a napon, végre kitágulnak a keretek, letehetünk sok terhet (elsősorban a tudatunkból, de akár gyakorlatilag is). Ideje felszabadítani az érzéseket, a vágyakat, a nőiességet, megtisztulni párkapcsolati rögződésektől, akár hirtelen, váratlan fordulatok által. A befogadás és a hazatérés ereje hat most és kézzel foghatóan akar megnyilvánulni.

Pénteken 14:05.kor irányt vált a Szaturnusz, az isteni minőségben való megszentelés bolygója! Mostantól újra a karma körén halad, a hétköznapi működéseknek megfelelő energiát képviseli. A Nyilas jegyében mindez a hit erejét, az igazságok lépésről lépésre való megismerését üzeni, a Skorpió csillagkép alatt a legmélyebb titkok felismerését, a legmélyebb szeretet megtapasztalását, az ehhez szükséges átalakulásokat, a Kígyótartó csillagai alatt pedig gyógyulását minden szaturnuszi szervnek és tudatosságnak (csontok, térd, bőr, fogak, lép, ásványi anyagok, félelmek, önkorlátozások, gátlások, stb.). Különösen nagy erőket kapunk most az önmegvalósításhoz, érvényesüléshez, új dolgok elindításához.

Szombaton finom, angyali energiák lengenek körül. Ez a nap kitűnően alkalmas lesz arra, hogy végre kimondásra kerüljenek fontos dolgok, megbeszéljük és világosan megértsük, ami éppen szükséges. Erre különösen az esti – késő esti órák alkalmasak. Rendező beszélgetéseket itt van ideje megejteni. Hajnalban a Vénusz már átlép az Oroszlán jegyébe, így a vágyak egyre tüzesebbé válnak, a kapcsolatrendszerünkre, kapcsolatainkban való működésünkre tisztábban ráláthatunk. A termékenység ereje a világosság és szeretet fényét jelölő Nap uralma alá kerül.

Vasárnap támogató erőket, felismeréseket, harmonizáló együttműködést segítő erőket kapunk, hogy gyógyítsuk testünket, lelkünket, tudatunkat, kapcsolatainkat. Különösen előre vivő meglátásokra juthatunk párkapcsolatban, hitünk erejében, kapcsolatok bölcs kezelésében, lényegi lépések megtételében. Felismerhetjük életünk nagy igazságait, lényegi válaszait.

Zentai Anna

asztrozófus