Ez a változás célja!

A már aktiválódó Vénusz-Plútó együttállás rendkívüli módon kedvez azoknak, akik munkát, hívatást váltanak éppen és végleg lerakják a régi, elavult, nem kiteljesítő, nem méltó minőségeket és újat kívánnak létrehozni, elindítani, amelyben valóban ki tudnak teljesedni, meg tudják élni tehetségüket, sorsfeladatukat, emberi méltóságukat!
MOST VAN IDEJE A HOZOTT TUDÁST MŰKÖDTETNI és ha megtesszük, akkor ez plútói módon emel fel bennünket!!!
Ebben az energiában lenni, a valódi hívatást végezni, akár kreatív, alkotó módon, egy olyan rezgést hoz létre, amelybe a bőség ereje áramlik az anyag szintjén is!
A Plútó jelenlegi lényegi üzenetéről már sokszor írtam, de jelzem újra: azt üzeni most, hogy az a dolgunk, hogy LEHOZZUK azt, amit eleve hoztunk a Földre, ebbe a jelenlegi életünkbe, amit csak mi tudunk adni a világnak, hogy ÉLJÜK azt a tudást, képességet, tehetséget, stb, amit magunkhoz vettünk! Minden hozott képesség, tudás és késztetés meg kell, hogy nyilvánuljon az anyagban, különben nem ér semmit! (Ami csak fejben van, az fizikai szinten nincs, amit élünk, csinálunk, az VAN! – Plútó a Nyilas csillagkép végén, a Tejútról leérkező résznél, közelít a Bakhoz!)
Egzakt idők: december 11, 25 és március 3, illetve Merkúr-Plútó együttállás: december 30, január 29, február 11 és Nap-Plútó együttállás január 16-án – ők mind rendkívüli erőkkel segítik ezt a folyamatot!

Zentai Anna
Kép: Pinterest