Ébresztő!

ÉBRESZTŐ! 🙂

 Drága Fénytársak, ugye nem mondjátok, hogy észre sem veszitek, mi zajlik? Ugye rájöttök arra, hogy a támadás, a küzdelem nem azért van, hogy elbizonytalanítson és letegyétek a fegyvert, hogy elálljatok attól, ami szent hívatásotok? Ugye látjátok a történések mögött, hogy éppen azért a próba, hogy megerősítsen és beszálljatok a nagy kalandjátékba? Hát akkor ismételjünk…

Nap az Ikrek vállánál – megtapasztaljuk a különbségeket – megmutatkozhat valami “más” is azon kívül, ami az út, ami az irány, amit képviselünk. Jöhet ellenerő is, hogy próbára tegyen, mit választunk?

Vénusz a Bellatrix váll-csillagnál – a harcosnő, tehát küzdelem nélkül nem megy.. vállalható a küzdelem, vállalható az út is, ha megdolgozunk érte, óriási erőt ad ehhez! ..és nem a másikat kell leküzdeni.. önmagammal, magamért küzdök, önnön erőmet szedem össze, hogy járjam az utat! A támadást nem azért küldik az égiek, hogy legyőzessünk, hanem azért, hogy szedjük össze minden erőnket és használjuk!

Merkúr a Betelgeuse váll-csillagnál – A magas szintű utak, feladatok vállalása vajon gyerekjáték? (Merkúr = gyermeki én)

Kívánok tehát minden érintettnek fényes felismeréseket, világosságot, hogy az élmények sodrában lásson is és ha el is bizonytalanodunk, vegyük észre, hogy ami történik, éppen a megerősödésért van!

Zentai Anna