ASZTROZÓFIA TANFOLYAM 2022.

A TANFOLYAM BETELT, A JELENTKEZÉST LEZÁRTUK!

ÚJ ASZTROZÓFIA TANFOLYAM INDUL!

Kedves tanfolyam iránt érdeklődők!

Mindenkinek, aki komolyan érdeklődik egy asztrozófia tanfolyam elvégzése után, először is el szoktam mondani, hogy ennek a csodálatos tudománynak a jelenkori lehívója és tanítója Paksi Zoltán, akinél én magam is tanultam és akinél szebben talán senki nem mesél a csillagok világáról. Ő is indít tanfolyamot, amely szeptember 11-én indul Budapesten, 3+1 éves a képzés és ezen a címen lehet ez ügyben érdeklődni: asztrozofia.paksi.zoltan@gmail.com

Ugyanakkor évről évre sokan jelzitek azt is, hogy kifejezetten hozzám érzitek a hívást, ezért én is lehetőséget adok arra, hogy érdemben átadjam mindazt a tudást, amellyel én is élek. Az én csillagbölcseleti képzésem 14 hónapig tart, havonta egy teljes napot vesz igénybe és Budapesten indul, a MagNet házban, szeptember 26-tól. Minden hónapban egy hétfői nap lesz az, amikor összejövünk és kifejezetten fontosnak tartom, hogy aki jelentkezik, az valóban, következetesen és határozottan álljon bele a döntésbe és legyen jelen e napokon. Az asztrozófia véleményem szerint a spirituális (önismereti) tudományok legnemesebbike, nagyon magas minőséget képvisel, ehhez mérten szükséges hozzáállni és tanulni is. A későbbiekben csak az fog tudni megfelelően tisztán és méltón bánni ezzel a tudással, aki a kezdetektől így áll hozzá. Ha tehát valaki jelentkezni szeretne erre a képzésre, akkor az feltétlenül legyen szívből hozott döntés és mellette tudatos vállalás! A tanfolyami napokon való jelenlét feltétlenül fontos, tehát, ha valaki már előre tudja, hogy valamely időpont nem lesz jó neki, akkor nem ez a képzés az övé. A vállalás – ahogyan a nevében is benne van – minden kétségtől és megingástól mentes, valódi döntés, amely a szívben születik és az elmében horgonyoz le, ha ez a határozott szándék megvan, akkor minden eszerint, könnyedén alakul.

A tanfolyam helyszíne: Budapest, MagNet Ház, Lótusz terem – Andrássy út 98.

Kezdés: 2022. szeptember 26-án hétfőn 10:00 órakor

Ütemezés: havonta egy hétfői nap (konkrét dátumokat lásd lent)

Az egyes alkalmak ideje: 10:00 órától kb. 16:55 – 17:00 óráig

A teljes tanfolyam díja: 210.000.-, amelyet HAVI RENDSZERESSÉGGEL kell majd fizetni, tehát csak részletfizetés lehetséges. A fizetés a képzési napokon, személyesen történik, havonta 15.000.- részösszegben.

A tanfolyam végén a résztvevők oklevelet kapnak, amely az asztrológiai-asztrozófiai alapképzés elvégzését tanúsítja (a tanfolyam hivatalosan bejegyzett nyilvántartási számmal rendelkezik). Oklevelet csak azok a résztvevők kapnak, akik minden egyes képzési napon jelen voltak és a szükséges anyagot biztosan elsajátították. Az alapképzés után lehetőség lesz további tanulmányokra is, az elméleti oktatást követően gyakorlati évfolyam is indul majd.

A tanfolyam elvégzéséhez előképzettség nem szükséges, az alapoktól indulunk.

(Hiányzás csak nagyon indokolt esetben lehetséges, ez esetben a hiányzók is minden szükséges anyagot és támogatást megkapnak, a tanfolyami díj ugyanúgy fizetendő. A maximális hiányzási lehetőség max. 2 nap.)

A tanfolyam alapvetően személyes jelenléttel működik, de lehetőség van online részvétellel is becsatlakozni azok számára, akik távolabb, illetve külföldön élnek. Ez esetben felhívom a figyelmet arra, hogy az online részvétel messze nem olyan minőségű, mint az élő és ez a gyakorlati részeknél okozhat nehézségeket a tanulóknak. Erre a lehetőségre tehát tényleg csak azok jelentkezését várom, akik semmilyen módon nem tudják megoldani az élő részvételt és feltétlenül részt akarnak venni a képzésen. A tanfolyami díj ez esetben banki utalással és előre fizetendő, havonta a képzési napok előtti héten.

A tanfolyam végére a résztvevők megtanulják a születési képlet kiszámítását, bepontosítását, felrajzolását és elemzését, illetve az adott időre, időszakra szóló asztrozófiai előrejelzések, útmutatások elkészítését.

Jelentkezni lehet az astro.spirit.szervezes@gmail.com címen – Figyelem! Más címen nem lehet jelentkezni, csak itt!!!

A jelentkezéskor szükséges megadni a jelentkező teljes nevét, telefonszámát, számlázási címét (e-mail címét látni fogom). A regisztrációt követően a jelentkezők megkapják a további részleteket, a tanfolyam teljes tematikáját, illetve a további megadandó adatokat is elkérem.

Tanfolyami napok:

  1. szeptember 26. október 24.
    november 21.
    december 12.
  2. január 16.
    február 20.
    március 20.
    április 17.
    május 22.
    június 19.
    (július és augusztus nyári szünet), szeptember 18.
    október 16.
    november 20.
    december 11.

Várom Szeretettel a Csillagok Szerelmeseit!

astro.spirit.szervezes@gmail.com