A Nő Kelyhe

kehely3_1462108807

A Szent Grál, a kehely, a serleg – a Nő belső nemi szerve
Ez a mágikus kapu a teremtés és az alkímia csodája, dimenziókapu, amelyen át a Nő egyszerre kapcsolódik Földanyával és végzi mindennapi mágiáit, illetve beavatja a Férfit. A Nő számára fontos, hogy megválassza, kit, mikor és hogyan avat be, mely Férfit enged belső szentélyébe, kit tart érdemesnek a beavatásra. Fontos, hogy tudatában legyen, mivel és hogyan képes teremteni, hogy az öntudatlanul használt, szerteszórt varázserőit tudatosan a segítőjévé tegye.

A női életerő felébredéséért, a hétköznapjainkban, párkapcsolatunkért, családunkért, gyermekeinkért, önmagunkért végzett női mágiáról is szól többek között az a programsorozat, amelyet most elindítottunk Isával. Ha úgy érzitek, hív benneteket a szakrális nőiség témaköre, az általunk szervezett programok, akkor figyeljétek az oldalt, mert többek között itt fogjuk közzétenni a soron következő rendezvények részleteit!

Zentai Anna

“Kis adalékot adnék a Szent Grállal kapcsolatban, mit immár évek óta nagy tisztelettel övezek, és hirdetem magam is, hogy mint az élet kelyhe, a hölgyek szent testének templomában található. Régóta foglalkozom rovással, és igen érdekesnek vélem, hogy a “Tavaszi szél vizet áraszt…” dalunk “Virágom!” megszólítása függőlegesen, felülről lefelé dekoratívan összeróva kehely formát ad.”

Tengelfia Karsaly