A legtermékenyebb időszakba érkeztünk!

Most ne légy kíméletes magaddal, ne halogass, ne keress kifogásokat, hogy miért nem csinálhatod azt, amit szeretnél! Mert csinálhatod! Minden kifogás csak a régi, lejárt hitrendszerek és minták ismételgetése, amiből ideje kinőni.

Olyan termékeny erőtérben vagyunk már, hogy ilyen nagyon rég nem volt és ez csak fokozódni fog!

Április vége, május és június hónapok a termékenység kiemelt időszakát hozzák el, ami azt is jelenti, hogy minden, amit most teszel, amit kiviszel a térbe (gondolat, érzés, döntés, választás, cselekvés, nemcselekvés), amin dolgozol, amin tevékenykedsz, az már sokasodik, termővé válik, virágozni, gyümölcsözni fog, egyre jobban! Most ugyanannyi időn belül sokkal több mindent tudsz elintézni, alkotni, létrehozni, teremteni és megoldani!

Ha vannak is kötelezettségeid, akkor is teremts határozott szándékkal énidőt magadnak, illetve olyan időszakokat, amikor az örömeidnek élsz és alkotsz!

Hogy a most áramló végtelen teremtő energiát mibe fekteted, az a te választásodon, döntéseden múlik! Amint vetsz, úgy aratsz és ennek nincs köze külső erőkhöz, másokhoz, külső hatásokhoz, ez a te döntésedről szól!

Bármit indítasz el most, annak a gyarapodás, a sokasodás, a bőség lesz a sorsa! Ezért válassz jól! Válassz tudatosan! Válassz A SZÍVED SZERINT!

Zentai Anna

Kép: Pinterest