A jelen időszak üzenetei a magyarság számára

A lassan haladó bolygók most több ragyogó csillagot aktiválnak, a Plútó elsején állt együtt az Aquila alfájával (még sokáig tart ez az együttállás) és közeledik a Capricornus (Bak) dupla alfa csillagaihoz, a Kos alfája és több más csillag is aktiválva lesz hamarosan… Szóval, mit jelent ez a magyarságnak? Hiszen a Turul (Aquila) és a nyáron aktiválódó Nimród is a mi csillagzataink közé tartoznak!
Ehhez mélyen meg kell értenünk, vagy inkább éreznünk azt, hogy mit jelent MAGyarnak lenni! A MAG szócska nem véletlen, hanem a lényegi magja az értelmezésnek… A MAGyar – MAG-ŐR ember vállalása az, hogy az Istentől eredő MAGot őrizze, hogy amit az Égtől hozott, a magasabb világokból, ide a Földre, az anyag síkjára, azt élje és példát mutasson ebben másoknak is. Magyarul érthető a leginkább, mit jelent az “ÖnMAGam” – “ÖnMAGom” szó! Mindannyian egy magasabb intelligencia földi megnyilvánulásai vagyunk (mondhatjuk Istennek, ki hogy nevezi…), de bennünk él az eredendő MAG, a FÉNYMAG, ami gyakorlatilag a Magasabb Intelligencia parancsa, szándéka, hívókódja velünk! Az utasítás, amivel ebbe a világba érkeztünk. Hétköznapi, egyszerű nyelven: az, amit igazán akarunk, ami a szívünkben él, ami az igazi vágyunk, amiben otthon vagyunk, ami eleve mi MAGunk vagyunk, ami az önvalónk szerinti. Minden egyes ember saját MAGa tudja, hogy mi ez. Nem kell messze keresni, mert ezek azok a dolgok, amik eleve vannak. A kép, az érzet arról, ahogyan eleve élni szeretnénk. Mert ez már készen van és a szívünkbe van oltva.
Az ember dolga annyi, hogy miután ideérkezett, ugyanazt élje az anyag síkján, ami eleve benne él. Így fog az megmutatkozni és teret nyerni. De ezt neki, MAGának kell választani, élni.
Hogy önMAGa legyen!
Mindenki más mellett és minden más hatás ellenére.
Ennek van most kiemelt ideje és már érződik, hogy bizony, fokozottan helyzetbe vagyunk hozva ezzel mindannyian!
Az elmúlt napokban többeknél láttam-látom, hogy kiemelten ideje jött annak az ébredésnek, hogy abba kell hagyni azt az életmódot, amit eddig élt és bele kell állni abba, ami a szíve szerint való, igazi a számára. Amire igazán, a szívéből vágyik. Ehhez pedig sehova nem kell menni, semmit nem kell hozzátenni, hogy sikerüljön.
CSINÁLNI kell. ÉLNI kell. Azt. Most. Itt.
Vizsgázunk most nagyon sokan, abból, hogy merjük-e élni azt, ami eleve vagyunk? Hogy merünk-e önMAGunk lenni? Ideje van beleállni már!
Ha igen, akkor megvalósítjuk vele az istenit. Ha nem, akkor még nem valósítjuk meg. Nem baj. Legfeljebb kerülőút. Hosszabb kicsit, de nem baj. Nincs helytelen út. Csak tanulunk.
Sokan büszkék a magyarságukra és hangoztatják fennhangon, hogy milyen nagy dolog magyarnak, magőrnek lenni.
Tényleg? Hát akkor tessék, itt az idő, meg lehet mutatni!
Te mersz önMAGad lenni? Mersz dönteni amellett, ami a szíved szerint való? Mersz kiállni érte? Mered képviselni? Vagy még mindig másoknak próbálsz megfelelni, mások elvárása szerint élsz és még mindig el tudnak bizonytalanítani, félelmet tudnak kelteni benned? Még mindig hiszel külső erőknek és átadod a hatalmat az életed felett?
Igazán aktiválni azt, ami bennem a MAG, ezt jelenti: élni az anyagban, a láthatóban azt, ami láthatatlanul ott van.
Mint mindig, most sem messze, távol kell keresni megoldásokat.
Minden itt van előttünk. Már benne vagyunk most is.

Zentai Anna
Kép: Pinterest