2024. áprilisi energiák

A jelenlegi energiák a Vízöntő-Halak-Kos átmenet folyamatában egy olyan változást és megújulást idéznek meg, ami leírhatatlanul csodálatos, színes, gazdag és termékeny korszakot nyithat meg. Mindenki annyira fog belépni ebbe az új korszakába, amennyire kidolgozta és megtisztította önmagát és amennyire megtette a szükséges lépéseket a gyakorlatban is.

Fejlődésünk folyamatának egyik legfontosabb és legalapvetőbb momentuma, hogy amit kint élünk, azt szinkronba hozzuk azzal, amit belül igénylünk, vágyunk, ami eleve vagyunk. Ott lenni, azt tenni és azzal tenni, ahol és amit és akivel jólesik a lelkünknek. Minden olyan helyzet, amit csak eltűrünk és nem a szívünk szerint való, megbetegíthet és negatív teremtés az életünkben. Az az élet viszont, amiben a lelkünk jól érzi magát, áramló és teremtő, tiszta és szabad, gazagító és alkotó minden szinten. Emberként nekünk, magunknak kell tennünk ezért. Ahhoz viszont, hogy tudjuk, mi is ad örömöt VALÓJÁBAN, befelé kell figyelnünk, önmagunkra és saját megéléseinkre!

A Cet csillagkép felett járó planéták most ennek lehetőségét idézik meg. A Vízöntő minőséget idéző égi testvéreink most a nem örömöt okozó, nem termékeny dolgoktól segítenek szabadulni. A Halakban járók a lelkünkkel segítenek egységbe hozni az anyagit, akár lezárások által is és idejét mutatják eddig vállalt munkáink befejezésének. A Kos alatt járó bolygók által pedig már megálmodjuk az újat, érezzük azt, hogy mi hív és milyen erővel! Már indul az új korszak és ahogyan az áprilisi videóban és sok előadáson is említettem, minden eddiginél nagyobb, őrülten hatalmas termékeny erők kezdenek megjelenni a térben! A régi lezárása az újra való megnyílással olyan termékennyé tesz, hogy ezt az erőt csakis áramlásban, lelassulásban, belső jelenléttel és békével tudjuk egészségesen megélni!

A sokszorosodó vénuszi erők által, ahogyan átlépünk az újba, megerősödik a kapcsolódásunk a Természettel, a virágokkal, megnyílnak a bőség kapui és ebbe a színes, gazdag, élettel teli, alkotó időszakba visz át minket a sok tisztítás és az áramlásba való helyezkedés, a megengedés állapota. Már most érezhetjük, hogy tobzódunk az alkotó erőkben, hogy egy nap alatt annyi mindent megcsinálunk, amit eddig három alatt sem, hogy egyre eredményesebben tevékenykedünk, ez pedig csak fokozódni fog a nyárig! Az Uránusz hullámzó erejével fontos, hogy ezt könnyedén, áramlón és nyugalommal kezeljük. Mindemellett eddig soha nem látható módon különülnek el azok, akik ébrednek és azok, akik még nem. Akik egyre inkább tudatában vannak saját teremtő erejüknek, azok egyre inkább az örömöket élik és a szabadulás különböző szintjeit. Akik még kívülről várják a változást és az anyagban próbálnak érvényesülni, azok egyre több hirtelen, váratlan helyzetet tapasztalhatnak, amelyek szembesítik őket eddigi választásaikkal és befelé próbálják irányítani őket, a lélek világa felé. Mindenkinek jelen van ugyanakkor a megtisztulás, a tudattágítás lehetősége!

Zentai Anna

Kép: Pinterest