2023. április 21. péntek – Merkúri irányváltás

Átléptünk az új időbe. Eddigi teremtéseinknek, energia-befektetéseinknek, tetteinknek és döntéseinknek már aratjuk a következményeit.

“…megszűnt a lehetetlen és tehetetlen érzete. Egyszerűen elérhetővé váltak azok a dolgok, amik eddig nem.” – Ozsváth Anna

A Nap már a Kos csillagképben folytatja útját – helyezzük lelki szemeinket arra, ami számunkra a legmagasabb minőséget, az istenit, az igaz szeretetet képviseli és érezhetjük: mostantól mindent és bármit képesek vagyunk megtenni érte és elérni azt! Csak az emelő gondolatokat és képeket működtessük!

E szép tavaszi nap délelőttjén a Merkúr éppen eléri a Holdat, egyesíti a szellemiség és lelkiség erejét – majd szépen gondol egyet és irányt vált, hogy májusban kétszer is újra megmerítkezzen majd a Hamal csillag fényerejében! A Hamal a Kos fejének legfényesebb csillaga, az isteni minőség, az igaz szeretet meglátásáról, a tudatosság erejéről, a mindent leküzdő akaratról és hitről üzen! Ezen a pénteken tehát egy szellemi utazás is kezdetét veszi, ami érzelmek megértésével, vagy akár kinyilvánításával indul és május 15-ig arra kér, hogy ne a földi normák, hanem a magasabbrendű igazságok szerint értelmezzük és éljük meg élményeinket!

Zentai Anna