2021. június 08. kedd – 09. szerda

KEDDRE virradó álmainkon át lelkünk tiszta üzeneteit közvetítik az érzéseink és a megjelenő képek. Fontos üzenete lesz álmainknak, hogy bizony, a legmélyebb érzések, érzelmek megélése az, ami most előre visz, megold és felold helyzeteket, fejlődést, előrelépést hoz, célhoz vezet!

A Nap a Rigel csillagnál halad (Nimród első lábfeje, mellyel a misztikus folyóba lép), így ezekeben a napokban rendkívül sokan indulnak el befelé, spirituális úton, önismereti úton. Mindenki számára fontos üzenet, hogy még inkább önmagában keresgéljen, mert találni is csak ott fog! Figyeljünk most különösen arra, hogy ne vigyen el a látszat, a külsőségek belénk nevelt nézőpontja, tartsuk szem előtt, hogy minden, amivel kívül találkozunk, a saját tükröződésünk! Nagy felismeréseket hozhat ez a nézőpont.

Napközben erős lelki inspirációt kaphatunk arra, hogy kövessük tiszta vágyainkat és felvállalva önmagunkat, komoly változásokat, átalakításokat tegyünk; hogy saját sorsfordító erőnket használva beleálljunk az életünket vezető és teremtő szerepbe. Használni szükséges ehhez a már megtanult tudásunkat, a már megszerzett képességeinket. Délután-estefelé szelíd, befogadó erőket működtetünk, de nem mindegy, hogy meg tudjuk-e szűrni azt, hogy mit fogadunk el másoktól – tudnunk kell adott esetben nemet mondani, adott esetben pedig megnyílni. Ha a szívünkre hallgatunk, könnyű lesz! Estére a Hold az Istenek Szerelmi Fészkéhez, a Fiastyúkhoz ér – a legtermékenyebb órákat éljük meg, lelkiállapotunkkal, érzéseinkkel, tetteinkkel egyaránt teremtünk. Bármihez fogunk most, annak igencsak gyümölcsöző eredménye lesz!

SZERDÁN egyre hangsúlyosabban jön ideje, hogy tiszta rálátást kapjunk önmagunkra, hogy saját belső működéseinkre tudatosodjunk, tisztán lássuk teremtéseink folyamatát és eredményeit. Szellemileg igen termékeny ez a nap. Ideje van most elővenni a még meg nem történt beszélgetéseket, üzenetváltásokat, megbeszélnivalókat, kifejezni érzéseket. A befogadás és megnyílás kérdése továbbra is időszerű – a lelkünk vezet ebben a folyamatban és mutatja, mivel van dolgunk, mi esik jól, minek lesz számunkra építő következménye és minek nem.

Csütörtökig fogyatkozik a Hold, az újhold ideje 12:52 lesz majd – addig van időnk, hogy leépítsük, elengedjük magunkból mindazt, ami nem a lelkünk szerint való, hogy felszabadítsuk önmagunkat attól, amivel nem vagyunk összehangolva. A hét vége felé közeledve egyre tisztább rálátásokat, egyre jelentősebb kommunikációs helyzeteket kaphatunk…

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021-es év második harmadévére szóló, részletes asztrozófiai útmutató továbbra is megrendelhető – astro.spirit.szervezes@gmail.com