2020. november 04. szerda – 05. csütörtök

2020. november 04. szerda – 05. csütörtök

20201102_163821

Milyen érdekes, hogy emberi gondolkodással azt várnánk, hogy egy-egy nagyobb, intenzívebb égi történés hozzon el földi dolgokat, eredményeket – aztán, a sok várakozás után, amikor lecsillapodnak az addig aktív energiák, egy-két eseménytelennek tűnő napon minden, ami addig alakult a térben, anyagba öntődik. Így látom ezt a most zajló napokban is, hétfőtől csütörtökig. Az eddig előkészített, már kidolgozott munkáink eredményeit szüreteljük.

A már zajló átalakulásokhoz, önfelvállalásokhoz a szerdai napon lelki inspirációkat kapunk, hogy kifejezzük magunkat, kinyilvánítsuk a gondolatainkban és lelkünkben való dolgokat, akkor is, ha eddig kevésbé mertük ezt megtenni. Egy lassú érés van jelen a napokban, amely pénteken még tetőzik, aztán jövő hét elejére eltűnik, mert megtette feladatát. Szerdán arra ösztönöz bennünket, hogy társunkkal, vagy általában a külvilággal fontos üzeneteket, információkat, vagy gondolatokat osszunk meg, egyensúlyba hozva ezzel a kapcsolatainkat. Mindemellett a szerdai nap az egyensúlyozás és önfelvállalás, a saját utunk és önvalónk kifejezett választásának napja! Az esti órákban érezhetjük ezt igazán erősen, amikor a Hold Nimród vállánál halad el. Közben beindul már egy olyan folyamat is, amely által nagyon mély, eddig feltáratlan titkok, érzések és megfejtetlen működések kezdenek megvilágosodni, ennek tetőzése jövő hét szerda lesz.

Csütörtökön előkerül a múlt, az emlékek, a régi dolgok. Az emlékezés által láthatjuk világosabban a jelent és akár a jövőt is. Ez a nap ugyanakkor az erős intuitív sugallatok és az önazonossá válás napja is. Főként kapcsolati értelemben jöhetnek próbák és megoldások – a megoldás itt a lélek lesz! Áramoltatni az érzéseket, érzelmeket, ápolni lelkivilágunkat, hallgatni a lelkünkre. Visszatérni a múlt élményeihez, visszaidézni a dolgok eredetét, ahol a megoldásokat jelentő felfedezések várnak. Ömagunkat adni, minden helyzetben. Kapcsolódni a felettes énünkkel, együttműködni isteni önvalónkkal. A délutáni-esti órák a kreatív alkotásoknak, művészi munkáknak is kedveznek.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdés privát úton kerül megválaszolásra, a Kapcsolat linken található e-mail címen.