2020. július 27. hétfő

2020. július 27. hétfő

20200721_191044

Hétfőn ér tetőpontjára több, jelenleg már zajló folyamat. (Természetesen, mint mindig, így most ez is a belső folyamatainkra értendő!) A nap különlegessége, hogy a Nap együttáll a Rák csillagkép fényes csillagával, az Altarf csillaggal! Így hatalmas fényerőt tudhatunk ma magunkénak – ez pedig a megnyílás, a befogadás ereje! A Tekintet csillagának lényegi üzenete, hogy amire figyelünk, ahova a tekintetünket fordítjuk, akár gondolatban, akár teremtő kép-zeletünkkel, akár a szemünkkel, akár érzéseinkkel – azt fogadjuk be, azt teremtjük! Amire ma figyelünk, az óriási erővel indul el a megvalósulás útján, használjuk hát ezt a napot a jó érzésű, vágyott dolgaink megteremtésére és jól válogassuk meg azt, hogy milyen gondolatokat generálunk! Minden egyes gondolatunk, érzésünk: energia! Fordítsunk figyelmet a hétköznapok során arra, hogy megválogatjuk, mire gondolunk, mire figyelünk, mit éltetünk gondolatainkkal, érzéseinkkel, rezgéseinkkel!

A Hold az Angyal csillagkép alatt jár ma, így ideje van az angyalainkkal, szellemi segítőinkkel való együttmunkálkodásnak. A szokásosnál is erősebb jelenlétüket, jelzéseiket tapasztalhatjuk.

Ma sok mindenre megoldást jelent a lelkünkben és érzéseinkben való mélységes bizalom, a lelki stabilitás és az, hogy a látszatnál mélyebbre igyekszünk érzékelni. Ugyanakkor az is, hogy megválogatjuk, megszűrjük, mit engedünk meg másoknak és milyen gondolatokat, véleményeket fogadunk el.

A Jupiter és a Neptunusz (azaz a tudás és mély érzés erőinek), mai varázslatos, támogató kapcsolódásának köszönhetően az elmúlt időszakban tapasztalt élményeinket megérthetjük, az előre vivő téziseket leszűrhetjük. Mély, egyetemes működések felismerése, megértése történik ilyenkor és szép, meghitt élményeket is szerezhetünk akár a lelkiség, a szerelem, a művészetek, a spiritualitás területén. A már zajló átalakító folyamatokhoz ma segítséget kapunk, főként élmények és felismerések formájában. Lelkünkben érezzük, érzékeljük az igazságot.

A Neptunusz ugyanakkor a Tejút beavatás-kapujában álló Vénusszal is kapcsolódik, méghozzá a megvalósítás erejével. Fontos, hogy ma különösen hallgassunk a lelkünk súgására és mélyen megbízzunk benne! Abból is vizsgáztat ez az aspektus, hogy mennyire mélyen bízunk önmagunkban és megérzéseinkben, érzéseinkben.

A Merkúr és a Mars kapcsolata mindemellett a nyílt, egyenes kommunikációnak kedvez, mely új kapukat nyit, akár kapcsolati téren, akár fejlődésünkben. Figyeljünk arra, hogy szavainkkal, őszintén beszélve, erőt adjunk! Ez és a többi aspektus is a visszatérésekről erősen szól! Azok a dolgok, amelyek még fontos szerepet játszanak életünkben, most visszatérnek, hogy megtegyük a velük kapcsolatos teendőket. Vizsgázunk abból, mennyire merjük azt a valóságot élni, akik valójában vagyunk! Kimondásra és megértésre kerülhetnek mélyebb dolgok is. Az egyenesség, a nyíltság, a bátorság, a kiállás önmagunkért, sok helyzetre megoldás lehet. Fontos az is, hogy most csak olyan dolgokba vágjunk bele, aminek látjuk, érezzük, hogy magas minőségű eredménye van a jövőben!

Zentai Anna