2017. október 02. hétfő

2017. október 02. hétfő

pegi2

A Hold a Vízöntő csillagkép alatt folyatja útját, így a mai nap a lelket tisztító, felszabadító, éltető élményeké. A Nap és a Merkúr továbbra is a Szűz múltból elrugaszkodó részénél járnak, hamarosan elérik annak közepét.

A Hold ma egy nagy háromszöggé egészül ki az Uránusszal és a Jupiterrel. A vízöntő Hold, a mérleg Jupiter és a kos Uránusz levegős-tüzes, gondolatokat szító, inspiráló kapcsolódásban vannak. Ez a dél körüli órákban érzékelhető leginkább. 10-12 óra között érdemes különös figyelmet szentelni a bevillanó képeknek, ötleteknek. 11-15 óra között pedig kapcsolati lépésekre, igazságok felderítésére kapunk inspirációt.

A lelkiség Holdja mögött a tisztaságot, szabadságot jelképező Vízöntő; az igazságot, hitet, bölcsességet jelölő Jupiter mögött a belső munkát és rendrakást, az angyali sugallatokat és segítséget jelképező Szűz; a korlátokat kitágító, felszabadító erőt és meglepetésszerű élményeket biztosító Uránusz mögött pedig a karmikus kört feloldó, a körforgásból kiemelkedő felfelé úszó hal és annak fonala látható. Érdemes megfigyelni, hogyan jelennek meg ezek a minőségek mindabban, amit most megélünk!