2017. július 14. péntek

2017. július 14. péntek

etsy

A Hold a Halak jegyében, a Halak csillagkép alatt visszatérő, még el nem végzett (emberi, karmikus) munkáinkat aktiválja be a mai napon. Ami még húzódott, azt ideje befejezni, végigvinni, pont kerülhet bizonyos folyamatok végére. Fordítsunk figyelmet azon minőségekre is, amelyek számunkra rendkívül pozitívak, de eddig nem éltünk velük, ám újra és újra megtalálnak!

A Merkúr (szellemiség, értelem, gondolkodás, kommunikáció, információáramlás bolygója) ma áll együtt a Rák csillagkép ollójával, az Acubens csillaggal, ennek üzeneteit, illetve a Vénusz-Aldebaran együttállás üzeneteit is, elsősorban a mára virradó álmokon keresztül érzékelhetjük. Ideje van olyan beszélgetéseknek, közléseknek, információcseréknek, melyek elengedésről, leválásról szólnak (ez lehet elengedése valami olyannak, ami nem rezeg együtt azzal a magas szintű, boldogabb, önállóbb, szabadabb, teljesebb állapottal, amit megélni kívánunk).

Délelőtt érzelmi elmélyülésre, korszakváltásra, megértésre, cselekvésre is ösztönözhetnek az égiek, a történések, élmények által. A déli órákban a félelmek, a gátló hiedelmek meghaladása fontos! Az esti-késő esti órákban a Merkúr és a Jupiter szextil kapcsolata által fontos felismerések, meglátások, ébredések történhetnek! Átláthatunk, megérthetünk emberi működéseket, élethelyzeteket, méghozzá kellemes élményként. Lépést tehetünk a jövő érdekében, ami egyben a régi, nem működő minőség elengedése is egyben.

Egy teljesen új, merőben tisztább, szabadabb, élhetőbb korszak teremtése zajlik, ahova már csak azt érdemes magunkkal vinni, ami valódi értéket képvisel és a szívünknek kedves.