2017. augusztus 26. szombat

2017. augusztus 26. szombat

búza pipacs
A Vénusz kora reggel az Oroszlán jegyébe ért, így mától a Nap uralma alá kerül, tüzessé válik. Ilyen időkben érdemes elgondolkodni azon, mit tanulhatunk abból, ahogyan eddig a kapcsolatainkat kezeltük, illetve mennyire méltó hozzánk az, ahogyan élünk, működünk bennük. Párkapcsolatokban és vágyakban tiszta rálátást, a sorsunk saját kézbe vételét hozza el a most kezdődő időszak (…ahelyett, hogy tovább engedjük, hogy mások merítsenek belőlünk energiát. Persze az is kellett a tapasztaláshoz.). Érezhetően vonzódunk ilyenkor a ragyogó nőiséghez, de azt is érdemes szem előtt tartani, hogy a szépség a belső fényből, a lelkiségből fakad, az erő az önbecsülésből, a tartósságot pedig a feltétlenség táplálja. A Vénusz mögött továbbra is a Rák csillagkép első ága ragyog, a befogadó, megnyíló szeretet erejét oltva a szívekbe.
Az esti – késő esti órákban válik egzakttá a Nap és a Merkúr együttállása az Oroszlán csillagkép alatt, a Szűz jegyében. Itt az ideje világosan, egyértelműen kimondani, megbeszélni, kinyilvánítani, ami fontos a számunkra. Visszatérő, újra jelentkező lehetőségeket kapunk arra, hogy őszintén tudjuk kifejezni magunkat és rendezzük kapcsolatainkat. Itt az idő megérteni, hogy sorsunkat magunk alakítjuk, így kár a körülményekre hívatkozni, hiszen azt is magunk teremtettük és alkotjuk továbbra is.
A Hold az Angyal csillagkép alatt halad, a mai napon így a szokásosnál is könnyebb és intenzívebb a kapcsolatfelvétel angyali segítőinkkel.

Zentai Anna
asztrozófus