2017. augusztus 16. szerda

2017. augusztus 16. szerda

óceán

A Hold az Ikrek jegyében kedvez annak, hogy mindkét oldal helyzetébe beleérezzünk, megértők legyünk és lelki-érzelmi tartalmakat kifejezzünk. Nem feltétlenül kell szavakkal, lehet akár gesztusokkal és jelekkel is. A Hold mögött a Bika csillagkép és Nimród ragyog a nap folyamán, ismét itt a lehetőség, hogy önmagunkat lássuk, értsük, fénybe emeljük.

A Vénusz ma együttáll a Wasat csillaggal, Pollux vállával, így az örök és halhatatlan minőség újra megmutatkozik, egyben annak felvállalása, vállalt küzdelme is eljön.

Délelőtt különösen érdemes figyelni arra, hogy úgy tudjuk kifejezni magunkat, hogy igazán önmagunk legyünk, hűen a szívünkhöz. Visszatérő kommunikációs lehetőségek jöhetnek – érdemes éppen a kihívást jelentő helyzeteket keresni. Ha valami nem jön össze most azonnal, akkor pedig türelmesen várni, amíg ideje jön. A déli-délutáni órákban igen mély érzések kerülhetnek felszínre, egyben félelmek, tisztítani, kipucolni való sérülések is, amiket most fel tudunk oldani. Este már a megértés, a rálátás, a lépés inspirációja, a derű órái érkeznek el.