2016. április 09.-10.

Április 09. szombat – 10. vasárnap 
Hétvégi recept: végy egy mindenre rávilágító Napot és add össze a függéseket nem tűrő Uránusszal. Tedd mindezt a Halak csillagképbe, akaszd a visszaúszó hal fonalára. Végy alá egy alvilágból felbukkanó fejű Cetet, a tetejét tűzdeld meg egy kis önmagát feláldozni váró Andromédával. Fűszerezd meg mindezt egy nagy, átütő erővel, amitől minden megváltozik. Végre.
Hogyan fogyaszd? Ízlésed szerint. Ha mégis több élményre vágysz, figyelj a következőkre: 
A Nap és az Uránusz egyesülése ebben a helyzetben pontosan oda világít, ahol még önállótlan, függő, birtokló, illúziókat és elvárásokat kergető, vágyak kielégítését hajszoló, egyszóval gyarló ember vagy. Ez tökre rendben van, és maradhat is így, ha nem akarsz változtatni.
De ha igen? Akkor hangolódj rá a Cetre, akinek feje az alvilág hullámaiból bukkan a felszínre – vagyis idejét üzeni saját ösztöneid tudatosodásának. Ébredést arra, hogyan is működsz, főként érzelmi téren. Hangolódj Andromédára, aki nem fél feláldozni önmagát, egy nemesebb cél érdekében. Hangolódj az arany csillagfonalra, amelyet a visszaúszó hal feszít, amely újra és újra visszatérő élethelyzeteid által mutat rá arra, mivel van még dolgod, min érdemes munkálkodnod. Ha meglátod ezekben az élményekben azt, hogy miben érdemes változtatnod, akkor megszüntetheted az ördögi kört és kiléphetsz e körforgásból. Hangolódj Poszeidonra, aki most uralja e bolygók együttállását és tudatod mélyére segít merülni a változásokért.
Mindennek eredménye, hogy szabadabbá, könnyebbé, önállóbbá, függetlenebbé, gondtalanabbá, erősebbé, önirányítóbbá, öntudatosabbá, kiteljesedettebbé válhatsz.
ZenTaiAnna
Kép: etsy.com