2016. május 26.

Május 26. csütörtök

abika

Csütörtökre virradó álmaink tisztító, karmaoldó energiákkal jönnek. Nagy ötleteket, segítő útmutatást, kérdésekre válaszokat hozhatnak.
A Nap most ér a Hyádok csillaghalmaz alá, ami a Bika fejét rajzolja ki. Ez a szellemi termékenység ideje, a bőségesen termő gondolat-magvaké, így most érdemes olyan munkákat végezni, amelyekben ez a szellemi gyarapító erő áldásos. Érdemes odafigyelni arra is, hogy milyen gondolatokat, milyen érzéseket viszünk ki az Univerzumba, hiszen ezek fognak számunkra teremni az elkövetkezőkben.
A délutáni-esti órákban a Hold segítőleg kapcsolódik be a mostani férfi-nő kapcsolati viszonyok megértésébe. A Vízöntő jegyébe lépve lelkünk ma felszárnyalhat és megszabadulhat béklyóitól – amelyekről megérthetjük, hogy magunk teremtettük és éltettük őket. Önzetlen, közösségi, barátkozó oldalunk erősödik fel ma, egyben a múlt tisztánlátása és a magasabb célok látása is jelen van, munkáink-feladataink felvállalásával együtt.
A két bölcsességbolygó, a Jupiter és a Szaturnusz egymással alkotott, racionalizáló fényszöge a tudás megvalósítására és gyakorlati alkalmazására nyit kaput. Az elfogadás, a tisztelet, az alázat és a felelősség vállalása most mind olyan minőségek, amelyeket különösen érdemes működtetni. A múltból és a múlt bölcseleteiből való tanulás időszerű, nézeteink életképessége is megmutatkozik. Két különböző, de önmagában mind nemes energetika együttműködésére van lehetőség – ha merjük engedni.
ZenTaiAnna