2016. június 22.

Június 22. szerda

kapu

Itt az idő a sarkunkra állni!
A Nap és a Vénusz együttállása az Ikrek csillagkép lábainál halad, ilyen időkben mindig előkerül a „saját lábon állás”, mind szellemileg (önálló véleményeket, gondolatokat alkotni), mind gyakorlatilag. A Tejúton nyugvó lábfejek jelképezik annak idejét is, hogy a különböző oldalak megtapasztalásából utat választhatunk: tovább folytatjuk utunkat a földi, emberi világban, a karma körén, vagy fellépünk egy magasabb szintre, az Istenek útjára?
A délelőtt folyamán könnyen előhívhatunk előző életbeli, vagy múltbéli emlékeket és képességeket. 9 és 13 óra között karmatisztításnak, oldásnak, szabadulásnak van ideje, méghozzá a felszín alatti, mélyebb lelki-érzelmi rétegekben, ami egyben az önbizalom és a belső stabilitás állapotát is segíti. Egyébként pedig már érezhető – főleg az esti, késő esti órákban – a Merkúr és a Jupiter aspektusa, amely által fontos most, hogy bármilyen helyzetben vagyunk, mindkét oldalt megismerjük, megvizsgáljuk és megértsük, közvetítsük és kimondjuk őszintén, amit gondolunk, megértsük a magasabb összefüggéseket. A Merkúr a Bika szarvai között a Tejútról lecsatornázott információkat szállítja, a magasabb szférákból kapott üzenetek bőséggel áramlanak ezekben a napokban! Ráadásul ma a Hold is a Nyilas Tejútról leérkező részénél halad, így a lelkünkön, álmainkon, intuíciónkon keresztül is kapjuk az útmutatást.
ZenTaiAnna

ui: Időnként kérdezitek, hogy ha más országban, más földrészen éltek, akkor is ugyanúgy értelmezhetők-e az írások? Igen! Mivel itt nem a Magyarországra, hanem a Földre vonatkozó kozmikus bolygóállásokat figyeljük, ezért igen. Különbség a megadott időben (órákban) lehet – mivel én a hazai idő szerint adom meg az időpontokat, ezért, ha más országban élsz, akkor ehhez képest az ottani időszámítást kell hozzákalkulálnod (zónaidő).