2016. június 04.-05.

Június 04. szombat – 05. vasárnap

lófej köd

Szombatra virradó álmaink a lényegre szűkítés üzeneteit hozhatják, ám mellette tetten érhető lehet a bőség, a gyarapodás is. Emberi kapcsolatainkban most szeretnénk, ha jelen lennének a valódi értékek, az igazán fontos dolgok. A nap során a világos, tiszta rálátás fontos szerepet kaphat, fény derülhet az égtől rendeltetett dolgokra, nagy igazságokra. Aprólékos cselekvéseknek, hobbiknak is kedvez ez a nap, főleg, ha beleültetjük mindebbe az égiekkel való kapcsolódás örömét. Már lecsillapodóban lehetnek az energiák, de az esti órák megpróbálhatják még egy kicsit a lelkünket. Van-e még felszínre hozni, tisztázni való? Mennyire merünk önmagunk lenni, vállalni érzéseinket és bízni bennük?
Vasárnap a Nimród csillagkép alatt halad a Hold, ekkor áll együtt (hajnalban) a Nappal és a Vénusszal. Így a mostani újhold erőteljesen fűszerezett a női minőséggel, érzékekkel, emberi kapcsolatok megértésével. Álmaink üzenetében erősen jelenhet meg ez a megújító energia, ez az új kezdet, ami egyben a női minőség megélésének fontosabb szerepét is mutatja, a most kezdődő időszakban. Az élet hétköznapi dolgainak, megéléseinek jelen lenni, abba a szentség üzenetét vinni, biztonságot találni, bizalmat építeni, megszentelni az anyag világát – mindez hangsúlyosodik a napokban.
A reggeli órák mélyebb önismeretre, befelé indulásra adnak lehetőséget, délután-estefelé pedig a külső-belső egyensúly állapotának megteremtése időszerű. Mindeközben továbbra is segítő, látókört kitágító és előre vivő minőségként van jelen az, ha igyekszünk megismerni mindkét oldalt és nem csak egyfelé húzunk.
ZenTaiAnna