Hogyan zajlik az asztrológiai konzultáció?

Asztrológiai tanácsadásra e-mailen keresztül lehet jelentkezni (szovomuhely@gmail.com). Személyes találkozóra hétköznapokon, munkaidőben, Tapolcán van lehetőség, illetve  skype-on keresztül is tudunk beszélgetni. (Teljes körű elemzés egyelőre nem lehetséges.) Budapesten havonta egy alkalommal tartok egyéni konzultációt.

Az egyeztetéskor, de legkésőbb a beszélgetés előtt 2 nappal a születési adatokat meg kell adni, hogy én is készülni tudjak a konzultációra. A SZÜLETÉS HELYE és PERCRE PONTOS (vagy körülbelüli) IDEJE kell a személyes születési képlet (asztroszkóp) felállításához. Ebből a képletből fogunk dolgozni, elemezni.

Az anyagi díjazás kifizetése minden esetben UTÓLAG, a beszélgetést, elemzést követően történik!

Kifejezetten fontosnak tartom, hogy aki asztrológiával kicsit is foglalkozik és a képlete alapján szeretne elemzést, útmutatást kérni, az ismerje is a saját képletét, vagyis a saját belső világát. Nem kell alaposan, de legalább tudja, miről van szó, ha a saját születési képletére néz. Ezért is, a beszélgetések alatt közösen nézzük és vizsgáljuk a képletet (amit nem “érteni”, hanem “érezni” érdemes). Ha van már felrajzolt képlet, akkor ezt is lehet nézni a beszélgetés során.

Aki először jár nálam, annak születési percét a beszélgetés elején pontosítjuk (ha már pontosított a perc, akkor is ellenőrzöm). A születési idő pontosítása a fontosabb életeseményekből, SZEMÉLYES BESZÉLGETÉS során történik. Erre készülni is kell, mégpedig úgy, hogy az előző pár napban-hétben alaposan érdemes végiggondolni az eddig eltelt életet, a születéstől egészen a jelen pillanatig. A főbb események évre és hónapra pontosan fognak kelleni, ez alapján számolom ki a születés percét. Érdemes összeírni a főbb történéseket. Ezeket én fogom végigvenni, az általam elmondottakra csak reagálni kell, megbeszélni, beazonosítani az eseményeket és időben a helyükre tenni őket. Az eseményeket élő beszélgetés alapján vesszük át, nem lehet előre, levélben elküldeni őket! A pontosításra való felkészülés, a múltunkkal való megismerkedés nagyon fontos, nem csak asztrológiai elemzés során, hanem a spirituális úton alapvetően! Érdemes szem előtt tartani azt is, hogy ez egy spirituális témakör, a képlet a belső térképünk, így nem a gyakorlati eseményeket mutatja. A képletben az látszik, amit a szülött erősen élt meg, ami számára hangsúlyos élmény, megélés volt! Nem biztos, hogy ez a történés dokumentálva is van. (Pl. sorsfordító lehet egy döntés, még mielőtt az eredmény megszületik, vagy egy könyv elolvasása, egy spirituális élmény, vagy a párkapcsolatokban a társ első felismerése és nem a házasság.) A képlet nem a konkrét történést, hanem a karmikus út és a lélek szempontjából fontos élményeket tárja elénk.

Ha megvan a pontos születési képlet, akkor már lehet vele dolgozni. Egy tanácsadás során bármennyi kérdés feltehető, mindent megbeszélünk. Ezt követően előrejelzést is adok, pontos dátumokkal, időpontokkal, ezért papírral és tollal érdemes készülni a jegyzeteléshez! A beszélgetés során elhangzottakat diszkréten kezelem, harmadik személynek természetesen nem adom ki.

A díjak: Tapolcán: 1 óra: 5000.- 1,5 óra: 7000.- 2 óra: 10.000.-

Más városban: 1 óra 6000.-   1,5 óra 8000.-   2 óra 10.000.-

Asztroszkóp képlet felrajzolása: 4000.-

Teljes körű asztrológiai-asztrozófiai elemzés: 21.000.- (jelenleg nem elérhető)

Szinasztria (kapcsolatelemzés): 10.000.-

A pontosítás során, az első beszélgetésnél számítógépes szoftver segítségével állítom fel és pontosítom a születési képletet. Ezt követően, ha igény van rá, vagy bármikor a későbbiekben tovább szeretné valaki elemezni a képletét, akkor kérni lehet a teljes asztroszkóp képlet felrajzolását (mindenképpen javaslom, hiszen ez egy élő energetikai rendszer, magasabb minőségi szint, mint egy számítógépes program és ebben láthatók a csillagképek is!).

Az első alkalom minimum másfél órát szokott igénybe venni. Ezt követő beszélgetésekhez már az 1 óra is elég lehet. Ha nem személyesen találkozunk, akkor a díjat banki átutalással, vagy postai csekkel lehet rendezni (ajánlott az átutalás, a kevesebb költség miatt), ez esetben a számlázási címet kötelező előre megadni. Számlaszámot csak privát egyeztetés útján, a beszélgetés előtt küldök. Munkaidőm hétköznapokon, 9 és 15 óra között van, délutáni beszélgetésre ritka alkalommal van lehetőség.

Teljes körű elemzés készítése jelenleg nem lehetséges!

Teljes körű elemzés során először a születési idő pontosítása történik meg, ami feltétlenül élő beszélgetést igényel, személyesen, vagy skype-on keresztül (enélkül a pontosítás nem lehetséges). Ezt követően elvonultan dolgozom ki a teljes asztroszkóp képlet elemzését, majd egy újabb találkozó során megbeszéljük az elemzést és a gépelt elemzés is átadásra kerül (kb. 20-40 A/4-es oldal). Az elemzés elolvasása után továbbra is lehetőség van az esetlegesen felmerülő kérdések megválaszolására.

 

elemzes