SorsÁtíró Workshop – Részletek

SORSÁTÍRÓ WORKSHOP – MINDEN RÉSZLET ITT, EGY HELYEN!

Ezt az egy napos programot 2019. októberében indítottam útjára, miután csodás tapasztalatokat szereztem arról, hogy az általam már megtanult oldási módszereket hogyan tudom önállóan használni, konkrét eredményekkel. Összeállt bennem az, hogyan is működik az ember életében a teremtés – teremtődés és ott lüktetett a lelkesedés: ezt mindenkinek tudnia kell!!!

Az első hónapokban még nem volt neve a ‘gyermeknek’, így azt az elnevezést használtam, ami a módszer lényege: “tudatalatti blokkok kioldása önállóan”. Mivel az életünk javarésze a tudatalatti szintről teremtődik és az ott magunkban hordott elakadásokat, blokkokat, becsípődéseket, élményeket oldjuk fel, illetve a tévesen rögzült tudati programokat írjuk át, ezért ez az elnevezés. Később aztán nevet is kapott a program: SorsÁtíró Workshop lett belőle, hiszen konkrétan az életünk folyását, alakulását, a sorsunk alakulását tudjuk megváltoztatni azzal a módszerrel, ami itt megtanulható!

Ezen a napon tehát egy módszert adok át, ami rendkívül egyszerű és amivel te is változtatni tudsz az életeden! Amivel ki tudod húzni magad mélypontokról, gyógyítani tudod magad, segíteni tudsz magadon, vagy akár átláthatsz addig kérdéses helyzeteket, megoldhatsz kapcsolatokat, egyéb elakadásokat. Bár sokan nekem tulajdonítják ezt a módszert, én nem gondolom, hogy bármi újat kitaláltam. Egyszerűen csak felfedeztem, hogy mi az, ami működik és hogyan működik. Az eddig tanultak és tapasztaltak könnyedén, maguktól összeálltak. Ahogyan végeztem a meditációt, magától mutatkozott meg a módszer is.

Gyakorlatilag nem egy meditációt, hanem egy sokféle meditációval alkalmazható keretrendszert tanítok és ennek működési hátterét, lényegét – ez van átadva, szemléltetve ezen a napon. A módszer egy vizualizációs gyakorlat, ami egyszerű és bárki számára elvégezhető, elég hozzá a képzeletünkre hagyatkozni. Szimbólumrendszereket és ezeken át impulzusokat adunk a tudatalattinak, amelytől a belső képek és programok átíródnak. Volt már több olyan eset, amikor olyanok is elvégezték a képzést, akik saját bevallásuk szerint “nem tudnak meditálni” – ezt ott és akkor megcáfoltuk, hiszen mindannyiuknak könnyedén sikerült és működik is, a mai napig!

A képzés folyamatos. Budapesten és az ország több városában időről időre megrendezésre kerül.

RÉSZLETEK

  • A képzés általában 10:00 órakor kezdődik és 17:00 óráig tart. (Kérésre időnként lehetséges más időintervallum, például online workshop esetén, ha elegendő külföldi résztvevő van, akkor az időzónákhoz képest lehet némi változtatás.)
  • A nap során egy 1 órás ebédszünet és délután igény szerinti, kisebb szünetek vannak. A képzés maga intenzív, nagyrészt tudásátadás és délután egy meditáció.
  • A képzés díja 2024. januártól 30.000.- A díj személyesen fizetendő (kivéve online program esetén, amikor utalással vagy befizetéssel lehet megoldani a fizetést), kivéve, ha valaki kifejezetten utalni szeretne, akkor küldök számlaszámot, de fontos, hogy ez esetben csak a privátban megbeszélt feltételekkel és időpontokban lehet utalni!
  • A képzés elvégzése mellett minden résztvevőnek járnak a saját privát meditációs hanganyagaim, amelyek nem publikusak, csak a workshopot végzettek kapják meg!
  • A képzés teljes jelenlétet és figyelmet igényel. Csak akkor jelentkezz, ha az adott napon elejétől a végéig jelen tudsz lenni! Erre a napra mást ne tervezz, légy jelen teljesen!
  • A meditációs gyakorlatok előtti minimum 24 órában alkohol és tudatmódosító szerek (pl. drogok) használata szigorúan tilos! Ez minden soron következő meditációra is vonatkozik. (A “minimum 24 óra” természetesen csak irányadó, aki tudatalatti oldásokat végez, egyáltalán nem élhet tudatmódosító szerekkel, mert ez jelentős zavart okoz a mélytudati munkában és az energetikában is.)
  • Az elhangzottakat rögzíteni nem lehet, nem is szükséges – ha egyszer kifizetted a díjat, akkor később újabb fizetés nélkül részt vehetsz egy következőn is, ha frissíteni szeretnéd a tudásodat! Tehát lehet jönni díjmentesen ismételni.
  • A programra csak füzetet és íróeszközt kell hozni, illetve érdemes kényelmes öltözékben érkezni, elegendő folyadékot, ivóvizet biztosítani.
  • Online együttlét esetén a privátban küldött oldal felületén beszélgetünk. (Sokan interneteznek telefonról is, ez is működik, de nem javaslom, főleg nem a meditáció alatt, mert csöröghet a telefon és a látvány sem az igazi.) A kezdés előtti időszakban küldök majd egy linket, amire, ha rákattintasz, máris benne leszel a beszélgetésben. Kérlek, a megfelelő technikát, internetkapcsolatot előtte biztosítsd, ellenőrizd! Ez mindenkinek a maga felelőssége. Amikor a beszélgetés elkezdődik, akkor már a csoporttal foglalkozom, egyénileg nem tudok segíteni! Ha gond van – akkor sincs gond, a programok folyamatosak, majd a következőn részt veszel. Minden megoldható! Ha online veszel részt a képzésen, akkor gondoskodj arról is, hogy egy gyertya, vagy mécses égjen melletted a nap folyamán, különös tekintettel a meditáció idejére!
  • Mikor lesz a következő workshop? – Itt, ennek a bejegyzésnek az alján folyamatosan frissítve adom közre a már leszervezett programok időpontját és a Facebook oldalon is kiírásra kerülnek ezek az alkalmak (‘Zentai Anna, asztrozófus’ oldal). Minden hónapban van legalább egy, vagy több alkalom is, az ország különböző pontjain.
  • Hol és hogyan kell jelentkezni? – Jelentkezni az onismeretikerdes@gmail.com címen lehet és jelentkezéskor meg kell adni a teljes nevet és a számlázási címet. Ha több program (!) van kiírva ugyanarra a napra, akkor azt is, hogy melyik programba és milyen formában (személyes vagy online) szeretnél jelentkezni. (Ha csak személyes a program, akkor természetesen nem kell ezt külön megadni!) Az e-mail címet nem kell megadni, mert azt eleve látom, ha írsz nekem. Lehet még megadni telefonszámot is, ha személyesen jössz, hogy ha bármi történne, elérjük egymást!
  • NEM fogadok el olyan jelentkezést, ahol 1. hiányzik a számlázási cím 2. amely olyan programra jön, ami még nem létezik (ha nincs még kiírva a program és nem tudható a pontos idő és a részletek, akkor tehát nem lehet jelentkezni!) 3. a jelentkező nem saját maga jelentkezik (pl. XY bejelenti, hogy ketten jönnek és odaírja a másik személy nevét). Mindenkinek önállóan kell jelentkeznie, saját döntése és vállalása alapján. (Ha valakinek pedig az e-mail címe hiányozna, akkor nem kapná meg a bónusz anyagokat sem.)
  • A regisztrációról minden esetben visszaigazolást küldök és egy külön e-mailben pár nap múlva, legfeljebb 2 héten belül küldöm a további részleteket pontos címmel és egyebekkel.
  • Ha van bármilyen kérdés a fentieken kívül, írj bátran! – onismeretikerdes@gmail.com

SORON KÖVETKEZŐ PROGRAMOK:

BUDAPEST

2024. április 11. csütörtök – Budapest, Ariadné Stúdió (Astoria mellett) – max. 10. fővel BETELT!

Június 8. szombat – Kecskemét, Eyva Ház

Következő élő workshop: Budapesten májusban és júniusban is lesz.

VIDÉK

Előkészületben: Szombathely, Keszthely…

ONLINE (külföldön vagy nagyon távol élőknek) – Ismétlőknek ingyenes!

2024. május 5. vasárnap

<3

A már megtartott programok után rengeteg csodás visszajelzést kapok, ezekből szemeztem párat, amit itt lehet olvasni: