Uránusz a Bika jegyében…

Uránusz a Bika jegyében…

egy1

A Bika jegyébe érkezett Uránusz mostantól nem hagy semmilyen berögződést, megakadást, anyagi gátló erőt az életünkben. Bármi, amiben eddig túlbiztosítottuk magunkat, amihez ragaszkodtunk, kötődtünk, amitől függtünk, féltünk, vagy fizikai-testi szintre vonatkozóan gátoltuk magunkat – most elindul a felszabadulás, a megtisztulás, a korlátokból való kiszabadulás, a függetlenedés és szabad megélés útján.
Érdemes a hirtelen, váratlan, meglepetésszerű, villámként becsapódó impulzusokra és élményekre ebből a szemszögből tekinteni és megkeresni mögötte azt: vajon milyen rögzüléseimből, öngátlásaimból akar ez most felszabadítani engem, annak érdekében, hogy a valódi vágyaimnak élhessek?
Mindenki, aki a lelke igaz útját járja, örömmel fogja fogadni ezeket az élményeket, hiszen éppen azt az utat segíti a teremtés, amelyre már rálépett. Azok pedig, akik eddig nem hallgattak a lelkükre, most mindent elsöprő, átalakító, megreformáló és megtisztító változásokkal találkozhatnak, hogy teret kapjon mindaz, amit sok éve magukba zártak.
Itt az ideje leszámolni minden, a vágyakra, testi-fizikai létezésre, vagyoni ügyekre, kapcsolatokra, biztonságérzetre vonatkozó téveszmét és kilépni a ránk aggatott keretek közül. Érdemes megvizsgálni egy-egy adott helyzetben, hogy vajon nem az előítéleteink, önkorlátozó hiedelmeink szerint működtünk-e eddig és nem azért jön-e ez a helyzet, hogy ebből kiszabaduljunk? Mostantól minden testi-anyagi-fizikai és biztonságot, termékenységet, harmóniát érintő dologban sokkal könnyebben haladjuk meg a félelmeinket és nyílunk meg új dolgokra. Érdemes nyitni a korlátlan lehetőségekre!
Azok, akiknek Nap-jegyük Bika, a teljes rálátás és a cselekvő tisztítás erejét kapják ehhez a folyamathoz. Akiknek a Hold-jegyük Bika, azok lelki-érzelmi tisztuláson és családi karmatisztításon mennek keresztül. Akiknek pedig az Aszcendensük van a Bika jegyében, azok az életük nagy ébredéseire számíthatnak és egy új, magasabb minőségű életkorszak kezdődik!
Zentai Anna
asztrozófus
Kép: Pinterest