ÚJ CSILLAGBÖLCSELETI TANFOLYAM – Tapolcán és Online is!

ÚJ KREDITPONTOS CSILLAGBÖLCSELETI TANFOLYAM

képke

A csillagok világa sok földi lelket elvarázsol és sok szívet megérint – de a fényüzenetekkel való mélyebb munkára már nincs mindenkinek hívása és ez így van jól, hiszen rendkívül sokfélék vagyunk, számtalan különböző küldetéssel. A csillagokkal való közös munka, az égi bölcseletek felfedezése a hétköznapi beavatások során már embert próbáló feladat. Az asztrozófia tudományának elsajátítását azoknak ajánlom, akik egyértelmű hívást éreznek erre a képzésre és az én személyemhez. Az ő számukra indítom el idén ősszel az új csillagbölcseleti tanfolyamot.

Zentai Anna vagyok, asztrozófus. A csillagos égbolt rejtelmeivel 2000 környékén kezdtem foglalkozni, majd 2005-től tanfolyamot kezdtem, amelyet két egymás utáni évfolyamon kijárva végeztem el. Tanítóm, irányfényem Paksi Zoltán, nála szereztem oklevelet, 2013. februárjában, de ekkor már pár éve hivatalosan is praktizáltam és a képzés mellett más tanítókkal is kapcsolódtam. Úgy látom és érzem, hogy az asztrozófia a spirituális tanok talán legnemesebbike, amely teljes embert, szívvel-lélekkel való jelenlétet és magas minőségű munkát kíván. Ahogyan tanuljuk az asztrozófiát, úgy fogjuk majd átadni, tanítani is. Személyes tapasztalatom az, hogy ha valakinek valóban ezzel a bölcselettel van dolga, akkor semmit nem érez áldozatnak, amit ebbe fektet, sem időt, sem energiát, sem munkát – mindez inkább izgalmas, lelkesítő játék, feltöltődés, meditáció és nagyon hamar a mindennapok szerves része.

zentaianna

Új kreditpontos Csillagbölcseleti tanfolyam indul 2021. szeptemberétől!

Helyszín: Tapolca + Online csatlakozási lehetőség (pontos helyszín egyeztetés alatt, de valószínűleg a Tamási Áron Művelődési Központ ad helyet a kurzusnak)

Időszak: 2021. szeptember 11-től 2022. december 10-ig, minden hónap második szombatján, összesen 14 alkalom

Alkalmak időtartama: 10:00 órától kb. 17:00 óráig

Kreditpontos rendszer

A tanfolyamot végzetteknek lehetőségük van oklevelet kapni, ezt segíti a kreditpontos rendszer. A kreditpontok gyakorlatilag igazolják egy adott anyag elsajátítását, vagy adott témájú képzés elvégzését.

A teljes képzésnek nem minden egyes napját szükséges elvégezni az oklevélhez, de a legtöbbet igen – meg vannak határozva azok a konkrét alkalmak, amelyeket feltétlenül szükséges elvégezni és ezekért a résztvevők kreditpontokat kapnak. Minden egyes elvégzett alkalom (tanfolyami nap) egy-egy kreditpontot ér, amelyet összegyűjtve és bemutatva lehet oklevelet kapni. A kreditpontos rendszer által így lehetővé válik az is, hogy ha valaki egy évfolyammal elkezdi a képzést, de nem végzi el, akkor egy következőn az előző kreditpontjait felhasználja, vagy hiányzás esetén egy másik, következő alkalmat elvégezve kreditponthoz jusson. Kreditpontot a hallgatók a képzési nap végén (legkorábban 15 óra után) kapnak, a tanfolyami díj teljesítését követően. Több tanfolyami nap különálló modul lesz, ahova külsősök is bekapcsolódhatnak és akár ők is szerezhetnek kreditpontokat, amelyeket később felhasználhatnak.

Időpontok

2021. szeptember 11, október 9, november 13, december 11, 2022. január 8, február 12, március 12, április 9, május 14, június 11, (július és augusztus nyári szünet), szeptember 10, október 8, november 12, december 10.

A tanfolyam díja

A tanfolyam teljes díja: 210.000.-

Fizetés: A díj fizetése csakis alkalmanként lehetséges, több alkalmat egyszerre kifizetni nem lehet. Egy alkalom díja 15.000.- A fizetés személyesen, a helyszínen történik (online részvétel, vagy külön kérés esetén banki átutalás is lehetséges, ez esetben előre kell fizetni a soron következő alkalmat). Hiányzás esetén is ugyanúgy ki kell fizetni a díjat, ekkor a résztvevők ugyanúgy megkapnak minden anyagot és segítséget, illetve egyéni online órára is jogosultak.

Tankönyv, segédletek

A hallgatók szinte minden szükséges segédanyagot és táblázatot megkapnak, ezt a tanfolyam díja már tartalmazza. Ami nincs a tanfolyami díjban, de kötelező beszerezni: új, csak erre a célra használt, hosszú vonalzó és színes, vékony hegyű filctollak (vagy ceruzák – kék, piros, zöld, fekete, barna, lila, esetleg arany is lehet), illetve Efemerida, ami a bolygóállásokat tartalmazza (erről a hallgatókkal külön egyeztetünk).

Az eddig már lezajlott tanfolyamokhoz való anyagokból jelenleg tankönyv készül, ezt nem kötelező megvásárolni, de a hallgatóknak ez is elérhető lesz.

Részletes tematika

1. modul – A csillagbölcselet alapjai – asztrológia és asztrozófia, a csillagbölcselet történelme, reinkarnáció elmélet, a Naprendszer, főbb égi utak és jelölések, az évkör, a Zodiákus jelrendszer és az Ecliptica, őselemek, asztrológusi etika (nyitott alkalom)
2. modul – A teremtés elvei és az energetika – (SorsÁtíró nap – SorsÁtíró képzést végzetteknek nem kötelező) univerzális alapelvek, a tudat felépítése, a tudatalatti hatalma, a tükör törvénye, önálló önmunka, tudatalatti gátló hitrendszerek és önszabotáló mechanizmusok kioldása, a múlt élményeinek feldolgozása önállóan – meditációs módszer megtanulása (nyitott alkalom)
3. modul – A Napút csillagképei I. – beavató meditáció által bebocsátás kérése a csillagbölcseleti útra, csillagképek jelképrendszere és mítoszaik, játék a zodiákus jelekkel (nyitott alkalom)
4. modul – A Napút csillagképei II. – csillagképek jelképrendszere és mítoszaik, az Égi Egyenlítő csillagképei (nyitott alkalom)
5. modul – Zeniten áthaladó csillagképek, személyes vonatkozások, ismerkedés a születési képlettel, sorstengelyek, kvadránsok, életházak (nyitott alkalom)
6. modul – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása I. – űrlap, jelek, sorskereszt, életházak, háztengelyek, a jelek átmenetei
7. modul – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása II. – jelképrendszerek az asztrológiában, égitestek, bolygók, holdcsomópontok
8. modul – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása III. – a bolygók közötti fényszögek, csillagképek az asztroszkópban, példa elemzés, bolygók a jelekben
9. modul – Bolygók a jelekben, a csillagképek alatt és az életházakban, teljes képlet kiszámítása és felrajzolása, gyakorlás, bolygódirekciók számítása, születési idő pontosítása, élmények és események meghatározása a múltban, jelenben és jövőben
10. modul – Látens fényszögek megismerése és felrajzolása, tranzit állások számítása és vizsgálata, általános és személyes előrejelzések készítése adott időszakra, bolygók a jelekben, csillagképek alatt és életházakban
11. modul – Gyakorlás, számítások, tranzitolás, példa elemzések és előrejelzések (nem kötelező alkalom)
12. modul – Szinasztria, kapcsolatelemzés, gyakorlás, példa elemzés (nyitott alkalom)
13. modul – Deklinációk számítása, tájékozódás a csillagos égbolton és a csillagtérképen, egyéb témák az asztroszkópban (egészség, szexualitás, karma), Holdcsomópontok elemzése, bepillantás a mundán asztrológiába
14. modul – Álommunka, álomelemzés, tudatos álmodás, álomértelmezés, asztro-álommágia, (eddig nyitott alkalom) tranzitolás, elemzés gyakorlás, végül oklevélosztás, ünneplés 🙂
(A modulok témája rugalmasan, a csoport igénye szerint változhat is.)
 .
+Bónusz nyitott modulok: Istenek és istennők a csillagokban, Holdnaptár készítő workshop, Tarot kártyaelemzés alapok, gyakorló modul, stb. (nem kötelező alkalmak)
A Bónusz modulok előre történő egyeztetés szerint, bármely időben megtarthatóak, nem adnak kreditpontot, az oklevél kiváltásához nem szükségesek.
 A nyitott modulok később lesznek meghirdetve, külsős, nem tanfolyami részvétel esetén az ár eltérhet a tanfolyamos ártól, ezekről augusztus végétől mennek ki a hirdetések.
A képzésre azok jelentkezését várjuk, akik egyértelmű hívást éreznek és vállalják, hogy rendszeresen készülnek, foglalkoznak a tanultakkal a gyakorlatban, jelen lesznek, nem hiányoznak, komolyan veszik az ismeretek elsajátítását!
 .
Vizsgamunka
 .
A tanfolyam végére minden hallgató elkészít és lead egy asztroszkóp ábrát és annak teljes körű elemzését, mellette egy saját részre szóló, rövid előrejelzést, legkésőbb 2022. december 1-ig, az oklevelek ennek jóváhagyását követően vehetőek át. (Az elemzés otthoni munka, minden addig kapott anyag és könyv felhasználható.)
 .
Jelentkezés
 .
astro.spirit.szervezes@gmail.com
 .
A jelentkezéshez szükséges adatok: teljes név, számlázási cím, telefonszám, illetve kérem jelezni, hogy személyesen, vagy online szeretnéd a tanfolyamot elvégezni.
(Előképzettség nem szükséges, a képzés az alapoktól indul.)
.
Oklevéllel rendelkező ismétlőknek – akik nálam végeztek – a díjazás a következő: az első alkalom és a gyakorló napok díjmentesek, minden további nap 3000.-/alkalmankénti hozzájárulás díjazású.
.

SZERETETTEL VÁROK MINDEN KEDVES ELHÍVÁST ÉRZŐ CSILLAGFÉNYÚTITÁRSAT!

.

Jelenlegi létszám:

Személyesen: 19 fő

Online: 59 fő