ÚJ ASZTROZÓFIA TANFOLYAM BUDAPESTEN! – 2024. januártól

A 2024. JANUÁRI KÉPZÉSRE A REGISZTRÁCIÓ LEZÁRULT!

LEGKÖZELEBB 2024. ŐSZÉN LESZ TANFOLYAM, RÉSZLETEK HAMAROSAN!

Kedves tanfolyam iránt érdeklődők!

Mindenkinek, aki komolyan érdeklődik egy asztrozófia tanfolyam elvégzése után, először is el szoktam mondani, hogy ennek a csodálatos tudománynak a jelenkori lehívója és tanítója Paksi Zoltán, akinél én magam is tanultam és akinél szebben talán senki nem mesél a csillagok világáról. Ő is indít tanfolyamot, amely egy 3+1 éves képzés és ezen a címen lehet ez ügyben érdeklődni: asztrozofia.paksi.zoltan@gmail.com

Ugyanakkor évről évre sokan jelzitek azt is, hogy kifejezetten hozzám érzitek a hívást, ezért én is lehetőséget adok arra, hogy érdemben átadjam mindazt a tudást, amellyel én is élek. A tanfolyam részletei alább találhatók.

Ami fontos: ez a tanfolyam személyes jelenlétet igényel! Csak élő, személyes képzés zajlik, online lehetőség most nem indul. A képzésen a részvétel fontos! Kérem, hogy csak az jelentkezzen, aki vállalja azt, hogy személyesen jelen lesz minden alkalmon, illetve teljes elköteleződéssel, figyelemmel és jelenléttel tudja végezni ezt a folyamatot. (Hiányzás csak nagyon indokolt helyzetben, maximum 2 alkalommal lehetséges a képzés során.) Havonta egy, teljes napot szentelünk a tanulmányoknak. Kérem, hogy aki belevág, ezekre a napokra mást ne tervezzen, legyen jelen teljesen, testileg-lelkileg-szellemileg! (Ha megvan a döntés, akkor minden úgy fog alakulni a fizikai síkban, hogy ez gondtalanul, könnyedén fog működni.)

A tanfolyam helyszíne: Budapest, Váci utca (konkrét helyszínt a jelentkezők kapnak)

A tanfolyam ütemezése: havonta egy vasárnapi nap – 10:00 órától 17:00 óráig (A képzést direkt úgy van alakítva, hogy vidékről is időben lehessen érkezni és távozni, így fontos, hogy senki ne számoljon sem késéssel, sem korábbi elmenetellel, ezt az időintervallumot végig tartani kell!)

A tanfolyam 17 napból/alkalomból áll ( július és augusztus nyári szünet.)

A teljes tanfolyam díja: 255.000.- amelyet csak havi részletekben lehet fizetni. A díjfizetés minden hónapban személyesen, a helyszínen, 15.000.-os részletekben történik. (Ha a tanfolyamot valaki megszakítja, akkor az addigi jelenléte egy következő évfolyamban, bárhol máshol megkezdett tanfolyamba is beleszámít! Tehát a megszakított képzést később lehet folytatni. Ha valaki átutalással fizetne, ez is lehetséges, ez esetben előre szükséges fizetni és minderről külön egyeztetünk.)

Jelentkezési határidő: 2024. január 1. (szükség esetén január 18-ig még lehet csatlakozni, de ez már az adminisztrációt tekintve bonyodalmakkal jár) A JELENTKEZÉST MEGHOSSZABBÍTOTTAM JANUÁR 10-IG!

A tanfolyam végén a résztvevők oklevelet kapnak, amely az asztrológiai-asztrozófiai alapképzés elvégzését tanúsítja (a tanfolyam hivatalosan bejegyzett nyilvántartási számmal rendelkezik). Oklevelet csak azok a résztvevők kapnak, akik minden egyes képzési napon jelen voltak és a szükséges anyagot biztosan elsajátították.

A tanfolyam elvégzéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges.

A tanfolyam végére a résztvevők megtanulják a születési asztroszkóp képlet kiszámítását, bepontosítását, felrajzolását és elemzését, illetve az adott időre, időszakra szóló asztrozófiai előrejelzések, útmutatások elkészítését.

Figyelem! Évről évre rengetegen kívánják elvégezni a tanfolyamot, de nagyon kevesekből lesz ténylegesen asztrozófus. Ez a képzés nem asztrozófus képzés, hanem egy tanfolyam! A szükséges elméleti hátteret tanuljuk, illetve azt mutatom meg, hogy “hogyan” kell csinálni – hogy ezt valaki végzi-e, csinálja-e és megszerzi-e benne a kellő gyakorlatot, az saját magán múlik. A tudás nem az iskolapadban szerezhető meg, hanem a való életben!

Jelentkezni lehet az onismeretikerdes@gmail.com címen. (Más címen nem lehet jelentkezni, csak itt!)

A jelentkezéskor szükségesen megadandó adatok: a jelentkező teljes neve, telefonszáma, számlázási címe (e-mail címét látni fogom). (Számlát csak magánszemély részére állítok ki, Billingo rendszeren keresztül, e-mailben!) Más adatot a jelentkezésnél nem szükséges megadni, a képzés indulása előtt viszont, a képzési szerződések megkötéséhez kérni fogok egyéb adatokat is (ez csupán formaság, hogy a képzés hivatalosan működhessen.) A jelentkezők a további részleteket a nyár folyamán, legkésőbb augusztus elején fogják megkapni.

Tanfolyami napok 2024-ben:

január 21. vasárnap

február 25. vasárnap

március 24. vasárnap

április 21. vasárnap

május 26. vasárnap

június 16. vasárnap

(…hamarosan érkezik a többi tanfolyami nap dátuma is)

TEMATIKA

 1. modul – A csillagbölcselet alapjai – asztrológia és asztrozófia, a csillagbölcselet történelme, a Naprendszer, főbb égi utak és jelölések, az évkör, a Zodiákus jelrendszer és az Ecliptica, őselemek, a teremtés törvényei.
  2. modul – A teremtés elvei és az energetika – (SorsÁtíró nap – SorsÁtíró képzést végzetteknek nem kötelező) univerzális alapelvek, a tudat felépítése, a tudatalatti hatalma, a tükör törvénye, önálló önmunka, tudatalatti gátló hitrendszerek és önszabotáló mechanizmusok kioldása, illetve mélytudati programok átírása, a múlt élményeinek feldolgozása önállóan – meditációs módszer, oldás/átírás megtanulása.
  3. modul – A Napút csillagképei I. – Beavató meditáció által bebocsátás kérése a csillagbölcseleti útra, csillagképek jelképrendszere és mítoszaik, játék a zodiákus jelekkel.
  4. modul – A Napút csillagképei II. – Csillagképek jelképrendszere és mítoszaik.
  5. modul – A születési képlet kiszámítása I. – Ismerkedés a születési képlettel, űrlap, jelek és jelek átmenetei, sorstengelyek, kvadránsok, életházak, életterületek.
  6. modul – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása II. – Szimbolika, égitestek, bolygók, holdcsomópontok, I. rész.
  7. modul – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása III. – Égitestek, bolygók, II. rész.
  8. modul – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása IV. – Bolygófényszögek, gyakorlás.
  9. modul – A születési képlet/asztroszkóp kiszámítása és felrajzolása V. – Csillagképek berajzolása a képletbe, Equatoriális csillagképek, elemzés kezdete.
  10. modul – Teljes képlet kiszámítása és felrajzolása, gyakorlás, látens fényszögek, bolygódirekciók számítása, születési idő pontosítása, élmények és események meghatározása a múltban, jelenben és jövőben.
  11. modul – Gyakorlás, tranzit állások számítása és vizsgálata, általános és személyes előrejelzések készítése adott időszakra, bolygók a jelekben, csillagképek alatt és életházakban I. rész
  12. modul – Gyakorlás, tranzitolás, elemzés, példa elemzések és előrejelzések, bolygók a jelekben és házakban II. rész
  13. modul – Gyakorlás, tranzitolás, előrejelzések, példa elemzés. Zeniten áthaladó csillagképek.
  14. modul – Deklinációk számítása, tájékozódás a csillagos égbolton és a csillagtérképen, egyéb témák az asztroszkópban (egészség, szexualitás, stb.), Holdcsomópontok elemzése, bepillantás a mundán asztrológiába.
  15. modul – Gyakorlás, álommunka, álomelemzés, tudatos álmodás, álomértelmezés, asztro-álommágia, tranzitolás, elemzés gyakorlás.
  16. modul – Elemzés és előrejelzés gyakorlás.
  17. modul – Elemzés és előrejelzés gyakorlás. Egyéb asztrológiai módszerek. Oklevélosztás, ünneplés.
  A tematikában a változás lehetséges, sőt, mindig szokott lenni, a csoport haladásának és igényeinek függvényében!
  Szeretettel várok minden Csillagszerelmest!

Anna

<3