Szabadítsd fel magad! – Nap-Uránusz együttállás

Hétfőn délelőtt egzakt a Nap és az Uránusz egyesülése a Bika jegyében, a Kos csillagkép végén, a Bika csillagkép elején, erős Vénuszi uralom alatt. Mit is jelent ez?

Az emberek hajlamosak panaszkodni, aggódni, sajnálkozni olyan dolgok miatt, amiket maguk körül tapasztalnak. Jobbat akarunk, de közben folyton aggódunk, kételkedünk, félünk, vagy ítélkezünk. Figyeld meg magad: hány kijelentésed szól ezekről egy napon belül, különböző beszélgetésekben, interakciókban? Mi az, amin éppen most rágódsz? Mi miatt feszülsz? Mit forgatsz folyton magadban, a gondolataidban? A helyzet az, hogy éppen ezekkel a kijelentésekkel, vibrációkkal teremtjük, vagy tartjuk fenn az adott állapotot! Amiről beszélsz, azt teremted. Amire figyelsz, annak adsz energiát. Amibe beleérzed magad, azt megidézed.

A megoldás tehát az, hogy ahelyett, hogy problémákra fókuszálnánk, egyszerűen érdemes belehelyezkedni a megengedés és megoldottság állapotába. De legalábbis elengedni minden feszülést és sajnálkozást! Egyszerűen annyi a dolgod, hogy éld azt, aki valójában vagy! Tedd azt, amit szeretsz csinálni és ne foglalkozz mással, mert ennyi a dolgod itt és most! A saját utadra és örömeidre figyelj! Alkotni jöttél, nem szétszórni az energiáidat!

Képzeld el, hogy minden nap, minden pillanatban beledobsz a perselyedbe egy pénzt (mindegy, milyet)! Aztán idővel, amikor megtelik a persely, kinyílik és megkapod, amit eddig oda tettél. A teremtés ugyanígy működik. Minden rezgés, gondolat és érzés, amit táplálsz, azzal magot vetsz a jövőd tapasztalásainak.

A jelenlegi idő arról is szól – már jó ideje, a bika Uránusz által -, hogy minden olyan félelmet, aggodalmat, ami az anyaghoz köt (pl. pénzzel, megélhetéssel, kapcsolatokkal, testiséggel, testtel, stb. kapcsolatban), azt egyszerűen engedj el, haladj meg, lépj túl rajta – és koncentrálj az örömeidre, arra, ami feltölt, ami szabaddá tesz, amiből erőt nyersz! Ahelyett, hogy folyton siránkozol, kezdd már el élni az életedet!!! Itt és most, úgy, ahogy van! Töltsd meg örömmel, nevetéssel, jó érzésekkel, TARTALOMMAL!

A teremtés varázsa, hogy amint leveszed a fókuszt a hiányról, és áramlásba kerülsz, amint az örömeidet éled, ebbe az energiába meg tud érkezni a bőség is. Tehát nem azzal fogsz anyagilag sem stabilitást elérni, meg a kapcsolataidban sem, ha ragaszkodsz, küzdesz, akarsz és görcsölsz! Hanem azzal, ha kinyitod magad, megengedésbe kerülsz, örömben kezdesz létezni. Ez egy igazán teremtő állapot!

Most, hogy a fény, a világosság (Nap) egyesül a tudattágítás, megtisztulás, felszabadulás princípiumával (Uránusz), a szokottnál is könnyebben jön meg a tiszta rálátás ezen folyamatokra és könnyebben engedsz el minden feszülést és ragaszkodást, és nyílsz meg a könnyedségre!

A fény, a világosság ereje, mint megnyitó, felszabadító erő érkezik most a szellem terébe, vagyis a rálátó megértés által cselekvően leteheted a terheidet! Ha eddig terveztél olyan lépést, hogy lépsz önmagadért, hogy szabadabban, még nagyobb örömben, alkotó életkedvvel, önazonosabban élj, akkor eljött az idő! Most megláthatod: nincs kalitka, nem volt eddig sem, csak te képzelted… szabadon szárnyalhatsz, tiéd a tér!

Zentai Anna

Kép: Pinterest