Pünkösdi elvonulás és nyári táborok!

2023-ban három kis csoportos <3 AnnAngi <3 tábor kerül megrendezésre: egy pünkösdi hosszú hétvégés, Belső Gyermek gyógyító elvonulás, egy Tudatos Álom Tábor a Balaton partján és egy Belső Gyermek Tábor Szeged mellett, a Tisza partján. A tábor szervezői: Marosán Angelika és Zentai Anna – www.marosanangelika.hu – www.zentaianna.hu

Figyelem! Minden tábor kiírása mellett ott van, hogy milyen adatokat kell megadni a jelentkezésor! Egy ember nem jelentkezhet többek helyett, kérjük, hogy mindenki, aki jelentkezik, önállóan, saját e-mail címéről tegye ezt meg! Köszönjük!

Íme, a részletek:

BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÓ HÉTVÉGE – Esztergom, Hotel Adalbert – Szent Tamás Ház ***

EZ A PROGRAM BETELT! Frissítés: szállással 1 fő részére egy hely megüresedett, lehet még jelentkezni!

Ezt a pünkösdi hétvégét arra szenteljük, hogy felnőttkori elakadásaink gyökérproblémáit megoldva, gyermekkori sérüléseinket gyógyítva, egy mély, belső transzformatív folyamatot járjunk végig, melynek végére újjászületünk. Szállásunk és a program helyszíne most Esztergom történelmi belvárosában, a Bazilika mellett lesz. Sok gyakorlattal és asztrozófiai tekintetben személyes vonatkozások megbeszélésével is készülünk és lesz egy kis idő felfedezni a környék szépségeit is. További részleteket a jelentkezők kapnak.

Időpont: 2023. május 26. péntektől május 29. hétfőig

Érkezés: 26-án 15:00 órától (Program kezdete: 18:00)

Távozás: 29-én 11 órakor (Program zárása: 10:30)

Maximális létszám: 18 fő

Elhelyezés: Kétágyas Superior*** szobákban

Étkezés: vegetáriánus menü (első nap vacsora, ezután reggeli-ebéd-vacsora, utolsó napon csak reggeli)

Részvételi díj: 99.000.- (tartalmazza a szállást, az étkezést bőséges büféasztalos reggelivel és tartalmas vacsorákkal, illetve a teljes program díját, a csoportos programokon való részvételt és a személyes elemzést is)

Foglaló: 33.000.- (Figyelem! A jelentkezés csak a foglaló elküldésével lesz véglegesítve! A foglaló kifizetése után, esetleges lemondás esetén a foglalót nem térítjük vissza, ezt a szálláshely biztosítása érdekében a szálláshely felé előre kifizetjük! Kötbér: ha a visszamondás a program előtt két héten belül történik, akkor 80.000.-/fő összeg kifizetése a szálláshely felé kötelező!)

Részletfizetési lehetőség: 3×33.000.- amennyiben legkésőbb április 15-ig a teljes összeg beérkezik.

‘Bejárós’ részvételi lehetőség! – Azok számára, akik a közelben laknak és nem igényelnek szállást és étkezést, a teljes programra bejárási lehetőséget biztosítunk. Ez esetben a teljes költség: 33.000.- Bejárósként maximum 15 főt tudunk még fogadni. (Ez esetben foglaló nincs, a teljes összeg fizetése előre utalással, vagy a helyszínen, készpénzben is történhet. Étkezést ebben az esetben nem tudunk biztosítani.)

Ami a programhoz szükséges lesz: jógaszőnyeg, kényelmes ruha, füzet, íróeszköz, illetve a személyes vonatkozások vizsgálatához a pontos születési adatok.

Jelentkezési cím: csillagprogramok@gmail.com – A jelentkezéskor meg kell adni a teljes nevet, a telefonszámot és a számlázási címet, illetve fel kell tüntetni, hogy melyik programra jelentkezik a kedves levélíró. (Esetleges ételallergiáról is kérünk tájékoztatást.)

BELSŐ GYERMEK GYÓGYÍTÓ TÁBOR – Szeged, Sárgarigó Vendégház

Ezt az 5 napos nyári tábort könnyed, derűs nyári hangulatban azért tartjuk, hogy gyermekkori sérüléseinket feldolgozva, feloldva, belső gyermeki játékosságunkat felszabadítva, megújulva nyíljunk ki életünk napos oldalának. A programok, meditációk és gyakorlatok mellett lesz idő strandolásra, pihenésre és feltöltődésre is, valamint itt is helyet kap egy rövid, személyes elemzés is.

EZ A TÁBOR BETELT! (Bejárós lehetőséggel még 8 fő részére van hely.)

Időpont: 2023. július 03. hétfő – július 07. péntek

Érkezés: 3-án 16:00 órától (Program kezdete: 18:00 órától)

Távozás: 7-én 12:00 órakor (Program zárása: 12:00 órakor)

Maximális létszám: 16 fő

Elhelyezés: közvetlenül a Tisza partján álló vendégházban, két- és háromágyas szobákban

Étkezés: bőséges vegetáriánus házi menü (az érkezés napján vacsora, a teljes napokon reggeli-ebéd-vacsora, az utolsó napon csak reggeli)

Részvételi díjak:

Koránkelő kedvezménnyel, legkésőbb március 31-ig, EGY ÖSSZEGBEN fizetve: 100.000.-

Alapdíj: 120.000.-

Részletfizetési kedvezmény csak az alapdíjra érvényes: 3×40.000.- amelynek legkésőbb június 15-ig be kell érkeznie.

Foglaló: 30.000.- (Figyelem! A jelentkezés csak a foglaló elküldésével lesz véglegesítve! A foglaló kifizetése után, esetleges lemondás esetén a foglalót nem térítjük vissza, ezt a szálláshely biztosítása érdekében a szálláshely felé előre kifizetjük! Kötbér: ha a visszamondás a program előtt két héten belül történik, akkor 60.000.-/fő összeg kifizetése a szálláshely felé kötelező!)

‘Bejárós’ részvételi lehetőség! – Azok számára, akik a közelben laknak és nem igényelnek szállást, a teljes programra bejárós részvételi lehetőséget biztosítunk. Ez esetben a teljes költség: 60.000.- (étkezéssel együtt: 90.000.-) Bejárósként maximum 10 főt tudunk még fogadni. (Ez esetben foglaló nincs, a teljes összeg fizetése előre utalással, vagy a helyszínen, készpénzben is történhet.)

Ami a programhoz szükséges lesz: jógaszőnyeg, kényelmes ruha, fürdőruha (tetszés szerint), füzet, íróeszköz, illetve a személyes vonatkozások vizsgálatához a pontos születési adatok.

Jelentkezési cím: csillagprogramok@gmail.com – A jelentkezéskor meg kell adni a teljes nevet, a telefonszámot és a számlázási címet, illetve fel kell tüntetni, hogy melyik programra jelentkezik a kedves levélíró. (Esetleges ételallergiáról is kérünk tájékoztatást.)

TUDATOS ÁLOM TÁBOR – Pálköve Apartman, Balaton – ERRE A PROGRAMRA MÉG 3 FŐNEK VAN HELY! (Bejárós lehetőség még van)

A nagy sikernek örvendő Tudatos Álom Tábor idén is visszatér! Az elmúlt évek legsikeresebb programját ismét megrendezzük kedvenc helyszínünkön, a Balaton északi partján, Pálkövén. Ezen a programon minden kedves résztvevő megismerkedhet álmai izgalmas birodalmával, erősítjük az intuíciót és az álmokra való emlékezés képességét, megtanuljuk értelmezni az álmainkat és olyan gyakorlatokat végzünk az álmokkal, amelyek az öntudatlanul működtetett, mélyebb blokkokat is feloldják, téves vagy negatív hitrendszereinket átírják. Megismerkedünk a csakrarendszerrel és konkrét, gyakorlati, a hétköznapokban működtethető praktikákat tanulunk. A programok, meditációk és gyakorlatok mellett lesz idő strandolásra is.

Időpont: 2023. augusztus 01. kedd – augusztus 04. péntek

Érkezés: Elsején 16:00 órától (Program kezdés: 18:00 órától)

Távozás: 4-én 12:00 órakor (Program zárás: 12:00 órakor)

Maximális létszám: 20 fő

Elhelyezés: 5 fős, légkondicionált apartmanokban (alsó szint: franciaágyas, felső szint: 3×1 ágyas)

Étkezés: bőséges vegetáriánus házi menü (első nap vacsora, ezután reggeli-ebéd-vacsora, utolsó napon csak reggeli)

Részvételi díjak:

Koránkelő kedvezménnyel, legkésőbb március 31-ig, egy összegben fizetve: 90.000.-

Alapdíj: 100.000.-

Részletfizetés erre a táborra nem lehetséges (a foglaló kifizetése után a fennmaradó összeg tehát egy összegben fizetendő.)

Foglaló: 30.000.- (Figyelem! A jelentkezés csak a foglaló elküldésével lesz véglegesítve! A foglaló kifizetése után, esetleges lemondás esetén a foglalót nem térítjük vissza, ezt a szálláshely biztosítása érdekében a szálláshely felé előre kifizetjük! Kötbér nincs.)

‘Bejárós’ részvételi lehetőség: Azok számára, akik a közelben laknak és nem igényelnek szállást, a teljes programra bejárós részvételi lehetőséget biztosítunk. Ez esetben a teljes költség: 40.000.- (étkezéssel együtt: 65.000.-) Bejárósként maximum 10 főt tudunk még fogadni. (Ez esetben foglaló nincs, a teljes összeg fizetése előre utalással, vagy a helyszínen, készpénzben is történhet.)

Ami a programhoz szükséges lesz: jógaszőnyeg, kényelmes ruha, fürdőruha (tetszés szerint), füzet, íróeszköz.

Jelentkezési cím: csillagprogramok@gmail.com – A jelentkezéskor meg kell adni a teljes nevet, a telefonszámot és a számlázási címet, illetve fel kell tüntetni, hogy melyik programra jelentkezik a kedves levélíró. (Esetleges ételallergiáról is kérünk tájékoztatást.)

SZERETETTEL VÁRUNK MINDEN KEDVES LÉLEKTÁRSUNKAT! <3