2021. második harmadévének asztrozófiai útmutatója megrendelhető!

Kedves Olvasók!

tér-kép

Elkészült hát és mostantól megrendelhető az idei év második harmadévének részletes asztrozófiai útmutatója.

Az útmutató hónapról hónapra, mint egy kozmikus naptár kísér végig a megéléseken, megtudható belőle, hogy minek van éppen ideje, milyen energiák mozognak, rezegnek a térben. Havi bontásban megtalálható benne a Nap útjának üzenete, az újholdak és teliholdak üzenete, illetve a már jól ismert napi részletezésű tranzit naptár.

Az útmutató ára: 3000.-

A MEGRENDELÉS MENETE

Aki szeretné megrendelni, annak a következőket kell tennie:

  1. Írjon nekem egy e-mailt a kérésével az astro.spirit.szervezes@gmail.com címre arról a címről, amelyre az útmutatót kéri (más címről kérem, ne írjanak!). A levélben mindenképpen írja meg a SZÁMLÁZÁSI CÍMÉT! (Ez feltétlenül szükséges a rendeléshez, kötelező adat! Pl. : teljes név, lakhely, irányítószám, utca és házszám.)
  2. Hamarosan kapni fog egy válaszlevelet, amelyben jelzem, hogy rendelését rögzítettem, illetve megkapja a számlázási adatokat. A megadott számra el kell utalni a 3000.-ot. (Számlázni csak arra a névre tudok, amelyről az utalás érkezik!)
  3. Az utalás beérkezését követően, a lehető legrövidebb időn belül küldöm a számlát és az útmutatót is arra a címre, amelyről a rendelés érkezett. (Az utalásról semmilyen visszajelzést nem kérek, látni fogom!)
  4. Az útmutatót érdemes kinyomtatni és papíron követni a következő hónapokban. (Az elküldött file egy LibreOffice dokumentum. A legtöbb eszköz meg tudja nyitni, de ha mégsem sikerül, akkor kérem, jelezze és küldöm más formában az útmutatót!)

Az útmutatót a mindennapok megélései, történései során érdemes folyamatosan olvasni, általa értelmezni, érzékelni az éppen adott megéléseket! A leírtakból az általános, kozmikus, illetve magasabb szintű üzenetek tudhatók meg, felismerhetjük azt, hogy hogyan működtethetjük éppen teremtő energiáinkat, mélyebb önismeretre tehetünk szert és azt is, hogy mikor mit van ideje megélni, teremteni, minek érdemes energiát adni.

(Egyéni elemzésekkel nem foglalkozom.)

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest