Minek van ideje? – 2017. tavasz vége – nyár eleje

MINEK VAN IDEJE?

áldás

Életünk minden történése, élménye, valamilyen üzenet az Univerzumtól és ha nem csupán a látható felszínen lavírozunk, akkor megláthatjuk a mögöttes hajtóerőket. A teremtett világon mindennek megvan az oka, az értelme és a célja is. Ebből a szempontból a dolgok legegyszerűbb értelmezése az, ha feltesszük a kérdést: minek van most ideje az életemben? A kozmikus háttér pedig eleve adja a választ…

A jelen időszak nagyon szépen hozza mindazokat az üzeneteket, amelyekről még éve elején, sokan és sok helyen írtunk. A tavalyi 9-es energetikájú év volt, vagyis lezárása, kifutása egy sorskörnek, karmikusan vállalt feladatoknak, vezekléseknek, a múltban tett dolgaink „megfizetésének” (akár pozitív szempontból is), a sors-munkák pedig a változások előtt felpörögnek, a helyzetek kiéleződnek, az energiák hullámszerűen összecsapnak, hogy a változás megtörténjen. Az idei 1-es év már új kezdet, ám az átmenet nem éles, hanem egy összeolvadó folyamat; no és ne felejtsük, hogy a tavaszi napéjegyenlőség idején a küldetés iránya a Halakra mutatott, ami vezérlő elvként, követendő példaként, az előrehaladás zálogaként most is a lezárást, a befejezést, a korszakváltást, a múlt visszatérő minőségeire való figyelmet tűzte ki. Az elmúlt évtizedben való, meg nem élt igazi (!) vágyak kerültek újra elő, hiszen az égiek ajándékot akarnak adni nekünk, amelyhez le kell zárni a régi életünket, határozottan korszakot kell váltanunk, elhagyni a régi hitrendszereket, hiedelmeket, gondolati és viselkedési sémákat, tudatalatti rögzüléseket. Elhagyni az áldozatszerepeket, a lemondásokat, a sérüléseinkből adódó negatív nézőpontot! A Halak segít a mély tudati oldásban és a legmélyebb, valódi érzések felszínre áramlásában, bennük való bizalomban, ezek követésében is.

Lassan, lépésről lépésre haladva nyithatunk az érzésekre, halljuk meg lelkünk valódi hívásait! Vonatkozik ez a hívatásbeli, szakmai és emberi, magánéleti utunkra egyaránt.

A jelenlegi fázisban, a sok hideg energia után, a tisztítások és oldások után, a melegebb hőáramlatokkal energetizálódás történik, most töltődnek be az új Fény-programok a tudatunkba. Fizikai szinten ezt segíthetjük napozással, kezdve attól, hogy nem napszemüvegben és hosszú ujjúban megyünk a legfőbb fényadó sugarainak ölelésébe és nem problémázunk a napfényen, tudva, hogy ha jóban vagyunk az élet napos oldalával, ha „engedjük, hogy ránk is süssön a napfény”, akkor a testünk is értékelni fogja ezt.

Sokan érezhetik úgy, hogy a kör zárásával most pihenésnek van ideje (a Halakhoz, mint a megtett út végső fázisához tartozik az elvonulás, elcsendesedés, mély belső rendrakás, töltekezés megélése is). Az új kezdetek előtt most érdemes kicsit egy-mag-unkban lenni, ami azt is jelenti, hogy nem szórjuk szét feleslegesen mások nyereségére és saját fáradtságunkra az energiákat, hanem visszanyerjük életerőnket és a saját egyéniségünket, magunk mögött hagyva mindazt, amit azoktól átvettünk, akikkel az utóbbi években szorosan kapcsolódtunk!

Sokan élhetik most meg azt, hogy minden, amire eddig vártak-vágytak, most megérkezik. Különösen igaz ez, ha az elmúlt években nem tértünk ki a feladatok elől, ha „eleget böjtöltünk már”, illetve, ha nem a fiatalabb korosztályba tartozunk (hiszen nekik még több dolguk van az önkimunkálással). Az élet igazán nagy áldásai közelegnek, jönnek, érkeznek. Minél többet vezekeltünk és nélkülöztünk eddig, annál inkább adja most az univerzum az ezekért járó, beért jutalmakat. Most már nyugodtan élvezhetjük, engedhetjük!

Ezt a folyamatot konkrét gyakorlatokkal, meditációval, szertartásokkal, különösen tisztításokkal, oldásokkal segíthetjük. A hit, a bizalom, az optimizmus, a pozitív jövőképek alkotása és főként: a valódi vágyak követése visz előre!