Zárulnak a körök

A Szűz minőségének idején sok helyen most aratás van. Megmutatkozik, milyen energiát, minőséget működtettünk eddig, mivel teremtettünk – jönnek a következmények, eredmények, kifejletek, okozatok.

Sok más helyen ugyanakkor véget érnek karmikus folyamatok, lezárulnak utak, befejeződnek eddig működő helyzetek és rengeteg energia szabadul fel ez által! Egyszerűen változtunk már annyit az utóbbi évek során, hogy már nem működik számunkra az adott helyzet, nem rezgünk abban az energiában, megváltozott a minőség, amelyben élünk, gondolkodunk, vagy főleg az, ahogyan önmagunkkal bánunk és amit önmagunkkal megengedünk.

Sok mindent tanultunk, ezért azokra a dolgokra, amelyekben a tanításaink rejlettek, már nincs szükségünk.

Sokat lehet most hallani arról, hogy sok retrográd, látszólag hátráló égitest van most az égbolton. Ez így van. Megjelennek így a hétköznapokban olyan helyzetek, amelyek régebben velünk voltak, működtek, aztán egy darabig, mintha már el is tűntek volna – és most itt vannak újra. Ezek nagy része nem azért jön vissza, hogy foglalkozzunk vele, hanem egyszerűen megmutatkozik, hogy mit van ideje határozottan lezárni, befejezni. Érdemes visszatekinteni a múltba, hogy mi volt a tanulság eddig és megingás nélkül (vagy azzal együtt is, de azt már meghaladva) egyértelműen tudni, mi a szívünk igazi célja. A háttérben most is jelentős szerepet kap az önértékelés és az önszeretet! Fontos, hogy a hozzánk igazán méltó, működő helyzeteket válasszuk – és hogy egyáltalán tudatában legyünk annak, hogy a döntés, a választási lehetőség a mienk!

Zentai Anna

Kép: Pinterest