Vöri üzen :)

Helósztok! Vöri vagyok és Anna üzeni, hogy a vasárnap forduló Plútó tesót én felügyelem.
Plútó barátunk ugyanis a Nyilas csillagképet elhagyva, a Bak alá még meg nem érkezve, éppen a Kisróka, a Nyíl és a Sas csillagképek alatt, az Indián felett látható az égbolton. Vagyis nem látható, mert innen a Földről szabad szemmel nem látjátok. De ott van, higgyétek el!
Szóval a Plútó. Csillagképi fényüzik szerint arról szól most, hogy minden tudást és ismeretet, amit már megszereztünk, most már tényleg használjunk is! Alapozzunk arra, amit a természet ad és tud, éljünk végre a gyógyító képességünkkel, az ősi tudással! A cél az emelkedés, a szárnyalás, a kiteljesedés megteremtése, ami nem illúzió, mert az illúzió, az csak a félelem! Ne dőljetek be neki! Tök pöpec lesz minden, ha a teremtő erőtöket tudatosan használjátok. Kapjátok ehhez a hirtelen sugallatokat, szuper találmányokat és megoldó ötleteteket a Nyíltól, én pedig kísérlek benneteket végig a folyamaton, egy új életbe, minden tudásommal és okosságommal!
Szóval itt ez a jegyváltás, miszerint, hogy vasárnap a Plútó tesó átlép a Vízöntőből a Bakba. Mondom a tutit: az ÖNÉRTÉKELÉSETEKET van ideje megerősíteni! Hogyan akartok felszabadult, boldog életet élni, ha folyton belementek olyan méltatlan hülyeségekbe, aminél sokkal többet érdemeltek??? Mit nektek Vízöntő, amíg nem becsülitek magatokat kellőképpen? Na. A Plútó, az szintlépés. Emelkedés. Új dimenzió nyílik meg az életetekben, ha engeditek. Lezárva a régit, teljesen új korszak jön, ha értékelitek magatokat úgy, ahogy igazán méltó! A Jóisten is nagyon szeret benneteket. Higgyétek már el! Így szeressétek ti is magatokat! Ennek hatására sok minden megváltozik, mert az összes olyan cucc, ami nem működött igazán jól az életetekben, végre leáldozik és lehet olyan új dolgokat teremteni, amiben igazán jó lesz!
Ahhoz, hogy ez meglegyen, most Plútó tesó kicsit visszahívja a Nyilas erőket, hogy felkapcsolódjatok az istenihez, mert enélkül nincs tovább út. Csak ezzel együtt érdemes tovább menni. Csak akkor lesz felvállalás és tisztulás!
Összegzés: Plútó egyenlő szintemelkedés. A hatalmad, amivel az életedet jobbá teheted! Kulcs: az önértékelés. Lejárt a nyafogás ideje. Több vagy, mint hitted! Élj ehhez méltón!
Én is igyekszem. A farhátat elfogadom, de az epret otthagytam a fa alatt. Kis piros vacak. Többet érdemlek! Na.
Puszi!
Vöri
❤ 🦊🍓🍗