Vénusz-Szaturnusz kvadrát – 2024. június 08. – A valódi érték a biztos!

Ősbizalom-Fényőrzés
Önbizalom-Önértékelés
Nőiség-Érettség
Kötődés-Határkezelés
Kapcsolatok-Sorsfeladat
Szépség-Érettség
Termékenység-Koncentráció

Ezek a minőségek érnek most össze és alkotnak egymással megvalósító erejű lehetőséget.

Időről időre eljön a Vénusz és a Szaturnusz kapcsolódása, így történik ez éppen most is. A racionalizálás fényszögében, a megvalósításhoz szükséges kvadrát aspektusban kapcsolódik most össze e két planéta úgy, hogy a Vénusz még a Nappal távolodó együttállásban van. Ráláthattunk már arra, hogy mennyire fontos, hogy saját magunk vezessük az életünket és biztosabbak legyünk saját magunkban, belső vezettetésünkben, mint bármely más külső megvezetésben.

Hiszen a Nap az önirányítás, az életvezető részünk, a Vénusz pedig az ősbizalom. Emberi kapcsolatainkban a biztonságos kötődés, a női minták, amiket hoztunk és működtetünk, illetve a harmóniateremtés is. Mindezekre mostanában erős rálátásunk nyílik a megélt élmények által és az, hogy most a Szaturnusz is becsatlakozik, máris levizsgáztat abból, hogy mennyire, illetve milyen magas szinten tudjuk ezeket működtetni. Ha igen, akkor tartós és igazán értékes ajándékokat hoz, stabilizációt, életképes és tartós, értékes kapcsolatokat. Ha van még tanulnivaló önbizalomból, magabiztosságból, önértékelésből, életvezetésből, akkor erre mutatnak rá megélt élményeink.

Ilyen napokon mindig előtérbe kerül a női önértékelés, önbecsülés és általában véve a párkapcsolatokban a valódi értékek megmutatkozása. Ami valóban a szívünknek igaz, abból tudnak időtálló, stabil kapcsolatok születni, vagy megmaradni. Ami nem – azt pedig ne sajnáljuk! Igazabb érkezik helyette, mert már megfejlődtük a régi önmagunkat, így eszerint alakul körülöttünk a tér is.

Szaturnuszi tanítás most is, hogy vajon a bennünk élő fényt, igaz értékeket merjük-e képviselni? A fény anyagba ültetésének napjai is ezek – akár kapcsolati szinten, akár művészi alkotásokban!

Zentai Anna

Kép: Pinterest