Vedd könnyedén! – Szaturnusz-Uránusz másképp

Abban az esetben, hogyha már megvalósult az álmod, a mostani Szaturnusz-Uránusz kvadrátot így is megélheted!

Amíg csak vágyakoztál, álmodoztál arról, hogy milyen lesz az életed, ha már vágyaid tárgya a tiéd – addig mindez könnyed volt, egy láthatatlan, légies térben, a puszta szeretet rezgéseiben. Attól kezdve, hogy az, ami a láthatatlanban már készen van, megérkezik az anyag síkjára, az energia besűrűsödik, az érzete megváltozhat. A földi síkon álmokat megélni nem mindig ugyanaz, mint amit elképzeltünk, DE ezt is meg lehet tanulni működtetni!

A Szaturnusz segít az anyagba varázsolni az álmokat és vágyakat, ugyanakkor, ha alacsony szinten rezegtetjük ezt a teremtő energiát (pl. enerváltak vagyunk, félünk valamitől, feldolgozatlan nehéz élményt cipelünk, engedünk lehúzó érzéseknek, stb.), akkor generálhatunk vele túlzott, súlyot kötelességérzetet, felelősségérzetet, amelyet nehezen bírunk elviselni, amely alatt úgy érezzük, összeroppanunk. Ilyenkor egyszerűen feljebb kell hangolni magunkat és megemelni a rezgéseinket, amelyeket a gondolataink és ez által lelkiállapotunk emelésével érhetünk el!

Mindig a gondolat a kiinduló erő a teremtődésben, a gondolat a legnagyobb mágia!!!

Ha a szaturnuszi erőidet a felelősség terhéről a jelenlét állapotába helyezed, minden sokkal könnyebb lesz! Nem érdemes elmerülni sem múltban, sem jövőben, sem vélt, képzelt nehézségekben, nem érdemes aggodalmaskodni olyanon, ami nincs (és nem is lesz)! Csak légy jelen annak a csodának, örömnek, szeretetnek, szerelemnek, boldogságnak, elégedettségnek és hálának, amelyet élsz! Ha egyszerűen csak szembenézel a valósággal és éled, akkor minden kikönnyül! Ezt az állapotot segíti az is, ha visszaidézed, milyennek képzelted el az életedet, amikor még vágyakoztál arra, amid most megvan! Idézd vissza az érzéseket és helyezd újra ezeket a jelenbe!

A felszálló Holdcsomópont nem véletlenül éppen az Uránusszal áll most együtt – mert a választási lehetőséged abban van, hogy választod-e a könnyedséget? Lazán veszed? Válaszd a könnyedséget és minden megváltozik!

Zentai Anna

Kép: Pinterest