Útmutató naptár a 47. hétre – 2018. november 19-től 25-ig

Útmutató naptár a 47. hétre – 2018. november 19-től 25-ig

boly

HÉTFŐ – Világosság, cselekvés, öröm, sorsfordulat, visszatérések felismerése, önerőből való megoldás, új kezdet.

Érdemes figyelni a visszatérő lehetőségekre, helyzetekre, főként lelki és kommunikációs szinten. Hozott képességeinkkel oldhatunk meg kapcsolati helyzeteket. Ez a nap erősen szól az elengedésről, olyan régi gondolatok, viselkedésminták, vagy félelmek elengedéséről, mellyel önnön boldogságunkat akadályoztuk eddig.

KEDD – Eddigi teremtéseink gyümölcse, tisztulás, szabadulás, intuíció, engedés, türelem, irányítás nélküliség.

Éjjeli álmainkból, ha felébrednénk, azonnal érdemes leírni az álmot, mert reggelre eltűnik. A ma éjszakai álmok különös jelentőséggel bírhatnak. Ez a nap is kiemelten arról szól, hogy minden hamis, méltatlan, félelemben és gátakban tartó minőséget elengedünk, ezeken dolgozunk. Ideje lehet gyógyulásnak, bölcsülésnek. A mélyből felbukkanó érzésekre, a minket mélyen érintő kérdésekre érdemes figyelni, ezek által szabadulhatunk meg attól, ami visszahúzott eddig. A késő esti órák a léleknek, az érzéseknek is szabadulást, korlátlanságot hoznak el.

SZERDA – célok tisztázása, kreativitás, termékenység, gyógyulás, boldogság kérdésköre.

Új kezdetek, elindulás ideje van ezen a napon. Érdemes figyelni a lelkünkben már megjelenő, kirajzolódó, jó érzést adó célokra, távolatokra. Most minden erőnket összeszedve, ezen az új, magasabb minőségen kezdünk dolgozni.

CSÜTÖRTÖK – kiszámíthatatlanság, szabadság, nyitottság, megvalósítás, flow áramlás.

Ma az átlagosnál könnyebben tudjuk meghaladni a kényelmi zónánkat. Továbbra is új kezdetekről szól az idő, de a nap második felében már észrevehetjük, hogy amibe eddig energiát adtunk, gyarapodni, teremni kezd. A Nap ma a Nyilas jelébe lép, ez által a Jupiter uralma alá kerül, vagyis a világosságon és a cselekvő erőn mától az igazság, a hit, a bölcsesség, az életkedv ereje uralkodik. Életünk igazságaira és a világunkat működtető elvekre nyílik tiszta rálátásunk.

PÉNTEK – hit, bizalom, hosszú távú tervek és döntések, tanulás, bölcsesség.

Ez a nap ismét egy energetikai csúcspont a jelenleg zajló folyamatokban. 06:40-kor egzakt a telihold, az ismeretszerzés, a megértés és tudás jeleiben, az Ikrek és Nyilas jelekben. Rálátásunk, megértésünk, tudásunk által fejlődik, változik most a személyiség. Késztetést érezhetünk arra, hogy amire rájövünk, azt ki is közvetítsük, elmondjuk, kifejezzük az érzéseinket. A Hold a Bika csillagkép alatt a termékeny lelki erő üzenetét hozza. Az esti órákban megnyílik lelki szemeink előtt a követendő, magas szintű irány! Ekkor halad el a Hold az Aldebaran csillag előtt (Bika Tejútra néző szeme). Vele szemben a Nap, már a Jupiter felé közeledve, a Skorpió ollójánál ragyog – ez a nap így az igazság fényében való elengedésekről, lezárásokról és egyben az isteni minőségek látásán keresztül a valóban termékeny, működő, élő és felemelő minőségek használatáról szól! Az esetleges feszültségek elsimítására és a megoldó erőre a Fomalhaut csillaggal (Mennyek Kapujának Őre) együttálló Mars által tehetünk szert! Vagyis, ami megoldó erő lehet: a kezdet és végzet találkozása, befejezés és új kezdet, függések elengedése és egység felé közelítés, mély és igaz érzések egyenes, nyílt kimutatása, akarat érvényesítése, zártságból való kitörés és kiszabadulás, belső kiégetés, megtisztulás.

SZOMBAT – szeretet/önszeretet kérdésköre, szerelem, párkapcsolat, szabad választás.

Álmaink idején folytatódik és mélyebbre hatol a tisztító, oldó folyamat, ezzel teret készít a jövő áldásainak. A Hold ezen a napon a Tejútra lép, fokozódnak az álmok, megérzések. Kapcsolatainkban fontos a lelki kommunikáció és bármilyen helyzetbe kerülünk, mindkét oldallal együtt tudunk érezni. Az önlegyőzés és világosodás ideje ez.

VASÁRNAP – saját sorsutunk meghatározása, fejlődés, mozgás, változás, félelmek legyőzése általi siker.

A Hold a Tejúton, Nimród csillagai alatt halad tovább, majd egy belső elengedést követően az Ikrek csillagzat alá ér – lelki útkereszteződést követően új útra léphetünk. A Rák jegyben jár a Hold, így az érzékenység, a múltra való lelki hangolódás, a dolgok eredetének megértése időszerű. A Neptunusz, a mély lelkiség, a Minden Egy planétája ma látszólag stabilan megáll az égbolton, majd előre lendül a karma kerekén. Függőségek elhagyására, mély lelki tisztulásra, oldásra is alkalmas ez a nap, de érdemes különös figyelmet szentelni annak, hogy megérzéseink milyen tisztán működnek és bizalommal követni őket! Érdemes belehelyezkedni saját stabil alapjainkba és megingathatatlanul kiállni saját lelkünk hívásai mellett.

Ezt a hetet november 26-27 követi majd, ami az idei év egyik erőteljes csúcspontjaként a Skorpió csillagkép ollójánál látható Nap-Jupiter-Merkúr együttállást hozza! A világosság, az igazság és a közvetítő- megértő- beavató erők egyesülése fontos fordulópont lesz mindannyiunk életében, amikor is végre tisztábban látva helyzetünket, letehetjük mindazt, ami a teljességben, boldogságban, szintlépésben akadályozott ezidáig.

lát

Zentai Anna

asztrozófus

Képek: Pinterest